2plan İkinci Ele Örnek Olacak Marka Uygulama Merkezi’ni Açtı

2plan İkinci Ele Örnek Olacak Marka Uygulama Merkezi’ni Açtı

2plan, kurumsal ikinci el ve marka standartlarını daha ileriye taşımak adına Antalya’da toplam 15 bin metrekarelik tesis içerisinde yer alan 2plan Marka Uygulama Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

2plan-marka-uygulama-merkezi-5.jpg2plan’ın kurumsal kimlik ve işletim standartları çerçevesinde tüm detaylar dikkate alınarak 2.5 ay gibi kısa sürede yapılandırılan 2plan Marka Uygulama Merkezi, Türkiye genelindeki 20 yetkili satıcısının katılımıyla gerçekleştirilen bayi toplantısıyla açıldı. 2plan Marka Uygulama Merkezi, Türkiye genelinde faaliyet gösterecek farklı ölçeklerdeki yeni yatırımcılara marka standartları ile ilgili örnek teşkil edecek ve aynı zaman eğitim/uygulama merkezi olarak kullanılacak.

“Tüm bayilerde yüksek 2plan standardını deneyimletiyoruz”

Merkezin açılışında konuşan ve hacmi hızla büyüyen ikinci el sektöründe yeni tesis ile yüksek standartları her zaman koruyacaklarının altını çizen 2plan İcra Kurulu Başkanı Orhan Ülgür, “Ülkemizde uzun yıllardır hızlı bir gelişim gösteren ikinci el alanı, özellikle son dönemde araç fiyatlarındaki artış ve sıfır kilometre araç tedarik kanallarında yaşanmakta olan sorunlar nedeniyle hacmini hızla büyütüyor. Bu noktada pazardaki belirsizliklerin yanı sıra artan araç fiyatları ve yüksek araç teknolojileri göz önüne alındığında, tüketiciler açısından araçları güvenilir, kurumsal ve profesyonel muhataplardan satın alabilmek daha önemli bir hale geliyor. 2plan olarak bu alanda Türkiye genelinde kurmakta olduğumuz güçlü yapıyı desteklemek ve geliştirmek amacıyla Antalya ilinde 2plan Marka Uygulama Merkezi’ni hayata geçirerek, sektörde önemli bir ihtiyacı gidermeyi hedefledik. Örnek hizmet noktası olarak yapılandırdığımız bu tesisimizde, tüm yetkili satıcılarımıza hedeflediğimiz marka standartlarımızı deneyimleme imkanı sunarken, ayrıca ekiplerinin gelişimini desteklemeye yönelik olarak sistematik eğitim programları da organize edeceğiz. Amacımız, müşterilerimiz Türkiye genelinde hangi 2plan yetkili satıcısına giderlerse gitsinler, yüksek kalite standartlarındaki 2plan kurumsal güvencesini ikinci elde her hizmet noktamızda eksiksiz yaşayabilmelerini sağlamak.” dedi.

2plan-marka-uygulama-merkezi-1.jpg2plan’dan eksiksiz bir ikinci el tesisi

Tesis, 2plan markası altında satışa sunulacak araçların detaylı olarak incelendikleri ekspertiz alanlar ile geçmiş kullanım sürelerinde olası yıpranmalarının etkilerinin giderilmesine yönelik boya, kaporta ve mekanik olarak gerekli tüm hizmetlerin sunulduğu atölyelere sahip. Tesis içindeki 2plan Marka Uygulama Merkezi ise, Türkiye genelindeki 2plan ekipleri için uygulamalı bir deneyim merkezi olarak ayrı bir misyon üstlendi.

Bununla birlikte 2plan Marka Uygulama Merkezi, bir stüdyo ve görsel veri bankası olarak da kullanılacak. 2plan, burada pazarlama ekipleri ve iş ortağı profesyonel ajanslarla çalışmalarını sürdürerek, pazarlama ve iletişim içerikleri üretecek. Böylece başta internet ve sosyal medya kanalları olmak üzere tüketicilere ikinci el alanındaki tüm güncel bilgilendirmeler ulaştırılacak.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.