4 havayolu şirketinden 23 Haziran duyurusu

4 havayolu şirketinden 23 Haziran duyurusu

Pegasus, Onur Air, Atlasglobal, THY seçim tarihini kapsayan biletlere iptal, iade, değişiklik hakkı tanıdı

Pegasus Hava Yolları, 6 Mayıs akşamı YSK'nın İstanbul seçimlerini yenileme kararı vermesi ve yenilenecek seçim tarihini 23 Haziran olarak açıklamasının ardından yolcularıyla sosyal medya hesapları üzerinden bir bilgilendirme mesajı paylaştı.

Pegasus tarafından yapılan açıklama 6 Mayıs ve öncesinden alınan ve İstanbul kalkış ve varışlı, uçuş tarihi 23 Haziran'ı kapsayan biletler için ücretsiz değişiklik ve kesintisiz iade, iptal yapılabileceğini duyurdu.

Şirketten yapılan açıklamada söz konusu bilete bağlı dönüş uçuşları için de aynı hakkın tanındığı ifade edildi.

Onur Air ve Atlasglobal izledi

Pegasus'un ardından Onur Air ve Atlasglobal şirketleri de benzer bir adım attı. Atlasglobal, "23 Haziran İBB Başkanlığı seçimine uçuşları denk gelen yolcularımız biletlerinde değişiklik yapabileceklerdir. Konu ile alakalı detaylı bilgiye çağrı merkezimizden ulaşabilirsiniz" ifadelerini kullandı. Onur Air de 7 Mayıs 2019 tarihinden önce alan yolcular 23 Haziran 2019 seçim gününü kapsayan tek yön veya gidiş-dönüş biletlerini 1 Haziran'a kadar değiştirebilme imkanı sunduğunu açıkladı.

Twitter'dan yapılan açıklamada 15 Haziran - 15 Temmuz arası için ücretsiz değişiklik veya kesintisiz iade yapılabileceği belirtildi.

THY, “biz de varız” dedi

Türkiye'nin bayrak taşıyıcı hava yolu şirketi THY de 23 Haziran'da tekrarlanacak İstanbul seçimlerini gözeterek biletler konusunda bir açıklamada bulundu.

Basın Müşaviri Yahya Üstün'ün yaptığı açıklamada, "Değerli misafirlerimiz 23 Haziran tarihinde yenilenecek olan seçim nedeniyle; 6 Mayıs tarihi ve öncesinde satın aldığınız, 20-26 Haziran 2019 tarihleri arasında gerçekleştireceğiniz İstanbul kalkışlı ve varışlı seyahatlerinizi 15 Mayıs tarihine kadar masrafsız şekilde değiştirebilirsiniz. Detaylı bilgi ve bilet değişiklik işlemleriniz için Türk Hava Yolları satış ofisleri ile irtibata geçebilirsiniz." şeklinde konuştu.

Böylece Türkiye'nin dört büyük ticari hava yolu şirketi de 23 Haziran seçimleri için ortak duruş sergilemiş oldu.

HABERTÜRK

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.