Agrotech, Ayazağa Depoculuk'u satın aldı

Agrotech, Ayazağa Depoculuk'u satın aldı

Tarım ve yazılım alanında faaliyet gösteren Agrotech, Ayazağa Depoculuk ve Lojistik'in yüzde 90 payını 41 milyon TL bedelle satın aldı. Ödeme 6 ay içinde yapılacak.

Agrotech Yüksek Teknoloji ve Yatırım A.Ş. tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bir açıklama yapıldı.
Paılan açıklaya göre Agrotech İstanbul’un Kağıthane ilçesinde bulunan ve depoculuk alanında faaliyet gösteren Ayazağa Depoculuk ve Lojistik A.Ş.’nin 100.000 TL tutarındaki sermayesinin yüzde 90'ına denk gelen 90.000 TL nominal değerli hisselerini 41 milyon TL’ye satın aldığını duyurdu. Açıklama 41 milyon TL’nin 180 gün içerisinde ödeneceği kaydedildi.
Yapılan açıklama da şu ifadeler eyer verildi:
“Şirketimizce %90 oranındaki hissesi satın alınan AYAZAĞA DEPOCULUK VE LOJİSTİK A.Ş. İstanbul/Eyüpsultan ilçesinde kiraladığı araziler üzerinde depoculuk faaliyetinde bulunacak olup, söz konusu depoların inşa çalışmaları devam etmektedir. Anılan şirketin depoculuk faaliyetlerine fiili olarak 2024 yılının ilk aylarında başlaması planlanmaktadır. AYAZAĞA DEPOCULUK VE LOJİSTİK A.Ş.'nin faaliyetlerine başlaması için ayrıca gerekecek kaynağın temini konusunda Şirketimizce anılan şirkete ayrıca fonlamada da bulunulabilecektir.”

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.