Air Transfer Lines, Ukrayna’daki Türkleri Moldova’ya taşıyor

Air Transfer Lines, Ukrayna’daki Türkleri Moldova’ya taşıyor

26 ülke ve 40 şehirde transfer ve taşımacılık hizmeti veren, %100 yerli sermaye ile kurulmuş ve Air Transfer Lines firması. Ukrayna’da kalan vatandaşlarımızın Moldova üzerinden geçişlerini ve güvenli bir şekilde ülkemize gelişini sağlıyor.

Savaşın başlaması ile ve Rusya’nın 4 bir yandan başlattığı askeri harekat ile birlikte Ukrayna’da yatırımı bulunan, ailesi bulunan ve turist olarak giden bir çok vatandaşımız ateş hattının tam ortasında kaldı. Türkiye Cumhuriyeti Dış İşleri Bakanlığı ve Ukrayna’da bulunan Büyükelçiliklerimiz vatandaşlarımızın Ülkemize güvenli bir şekilde dönüş yapmalarını sağlarken, özel firmalar ise farklı alternatiflere yöneldiler.

İşte bu alternatiflerden biri de 26 Ülke ve 40 Şehir’de transfer ve taşımacılık hizmeti veren, %100 yerli sermaye ile kurulmuş ve Air Transfer Lines firması. Firma savaşın başladığı ilk andan itibaren kurum ve kuruluşlar ile koordineli olarak Ukrayna’da kalan vatandaşlarımızın Moldovya üzerinden geçişlerini ve Moldavya’dan da güvenli bir şekilde Ülkemize gelişini sağlamaktadır. Konu hakkında firma yetkilisi Fatih Sezgin, 37Haber.com’a şu değerlendirmeleri yaptı:

"Savaş, sadece ekranlarda gördüğümüzden ibaret değil. Yarattığı korku ve tahribat çok daha büyük. Transfer ve taşımacılık faaliyetlerini normal zamanlar da da yürüttüğümüz Ukrayna’da bu sefer Vatandaşlarımızın güvenli bir şekilde evlerine dönmesi için var gücümüz ile çalışıyoruz. Gelen talepleri büyük bir titizlik ile yürüterek vatandaşlarımızın Moldavya’ya geçişini ardından da çeşitli ülkelerden Ülkemize dönüşlerini sağlıyoruz. Şu ana kadar 1000’in üzerinde Hem Türk, hem de çeşitli milletlerden vatandaşın Savaş bölgesinden çıkışını ve evlerine ulaşımını sağladık. Bu doğrultuda hem Ukrayna’da hem de diğer ülkelerde bizden desteklerini esirgemeyen bütün kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyoruz. Bütün vatandaşlarımız evlerine sağ salim ulaşıncaya kadar bölge de çalışmalarımız devam edecek."

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.