Alanya'da 'Balık Adam' eğitimi

Alanya'da 'Balık Adam' eğitimi

Alanya Çevre Eğitim ve Mavi Bayrak Derneği (ALÇED) ile Akdeniz Üniversitesi İşletme Fakültesi tarafından başlatılan projeye göre, periyodik olarak iki...

Alanya Çevre Eğitim ve Mavi Bayrak Derneği (ALÇED) ile Akdeniz Üniversitesi İşletme Fakültesi tarafından başlatılan projeye göre, periyodik olarak iki grup halinde Dolphin Dalış Okulunda ücretsiz dalış eğitimi alacak 10 öğrenci, eğitimlerinin ardından çeşitli günlerde deniz dibinde temizlik çalışmaları yapacak.

ALÇED Başkanı Şerefnur Kayhan, gazetecilere yaptığı açıklamada, 10 üniversiteli öğrenciyle dalış grubu oluşturduklarını, dalış kursu bittikten sonra öğrencilerle birlikte çalışacaklarını söyledi. Kayhan, ''Sanıyorum bu çalışmamız Türkiye'de ilk olacak. Bundan böyle deniz temizliği çalışmalarını dalış grubumuzla birlikte yapacağız'' dedi.

Akdeniz Üniversitesi Alanya İşletme Fakültesi Öğretim Görevlisi Ercüment Okutan da proje kapsamında Alanya ve çevresinde denizin dibini temizleyerek kirliliği önlemeye çalışacaklarını belirterek, ''Bu bizler için sosyal bir sorumluluktur'' diye konuştu.

LOJİPORT 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.