Alesta, yeniden merhaba diyecek

Alesta, yeniden merhaba diyecek

İstanbul Üniversitesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği bölümü öğrencilerinin çıkardığı ve 11.yılını kutlayan Alesta dergisi , yeni ekibi...

İstanbul Üniversitesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği bölümü öğrencilerinin çıkardığı ve 11.yılını kutlayan Alesta dergisi , yeni ekibi ve farklı bakışıyla yeni sayısını Şubat ayı sonunda çıkartmayı planlıyor.

Yeni yayın döneminde editörlüğü kurumun ikinci sınıf öğrencisi Mehmet Cem YILDIRIM tarafından devralınan dergi, çalışma arkadaşlarıyla birlikte farklı konular ve bakışıyla denizcilik sektörüne yeni bir soluk getirme çabasında.

Derginin içeriğinde; Osmanlı dönemi gemi yapım teknikleri, deniz biyolojisi, orkinos yetiştiriciliği, limanların özelleştirilmesi, belgesel, yolcu taşımacılığı, su sporları, boğaz trafiği,  güvenlik, yıl içi yapılan etkinlikler ve diğer çeşitli konular yer alıyor. Alesta, denizcilik sektöründen aldığı destekle uzun yıllar daha, farklı kişiler ve konularla sektördeki yerini, amatör ama heyecanını yitirmeyen bir çizgide sürdürmeyi hedefliyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.