Almanya'da Türk rüzgarı esti

Almanya'da Türk rüzgarı esti

İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi’nin, 20-28 Ocak tarihlerinde düzenlenen dünyanın en önemli denizcilik fuarlarından Almanya’daki Boot Düsseldorf’ta açtığı stant fuar ziyaretçilerinden büyük ilgi gördü.

Yaklaşık 250 bin ziyaretçisi ve 2 bin civarında firmanın katılımı ile dünyanın en önemli denizcilik fuarlarından olan Almanya’daki Boot Düsseldorf’ta, Türkiye rüzgârı esti. 20 Ocak’ta görkemli bir törenle açılan fuarda, ziyaretçiler Türkiye standına büyük ilgi gösterdi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Türkiye standının koordinasyon görevini verdiği İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir ve Antalya Şubesi, fuarın su sporları, marina ve dalış turizmi hollerinde açtığı standlarla ziyaretçilere Türkiye’nin su sporlarındaki güzellikleri anlattı.

6 DİLDE TÜRKİYE TANITIMI

İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi’nin fuarın en kalabalık ve merkezi holü olan Su Sporları Holü’ndeki renkli standı, ziyaretçilerin beğenisini kazandı. Dalga havuzu, sörf simülatörü gibi aktivitelerin yer aldığı su sporları holü, fuar ziyaretçilerinin en çok ziyaret ettiği hol oldu.“Come Surf Turkey” sloganıyla tanıtım yapılan stantta rüzgâr sörfü, kite surf, dalış turizmi başta olmak üzere Türkiye’deki su sporları en iyi şekilde tanıtıldı.

Almanca, İngilizce, Fransızca, Rusça, İspanyolca ve Türkçe bilen personel görevlendirildiği için, fuar boyunca her ülkeden katılımcının soru ve isteklerine yanıt verildi. Diğer iki holde yer alan ülke standında Türkiye’nin marinaları ve dalış turizmi tanıtıldı. Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü Cengiz Aydın, Boot Düsseldorf’taki İMEAK DTO İzmir Şubesi standını ziyaret ederek, tanıtım çalışmaları hakkında bilgi aldı. Milli sörfçü Çağla Kubat ve eşi ABD olimpik milli rüzgâr sörfü sporcusu Jimmy Diaz ile milli kite sörf sporcusu Bilge Öztürk de çeşitli aktiviteler ile fuardaki ülke tanıtımına destek verdi.

ALMANLAR GERİ DÖNÜYOR

İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, fuardaki turizm kuruluşlarının yetkilileri ve ziyaretçiler ile yaptıkları görüşmeden çok olumlu sonuçlar aldıklarını belirterek, 2018 yılının ülke turizmi için parlak olacağının müjdesini verdi. Öztürk, “Boot Düsseldorf 2018’e çok iyi hazırlandık. Standlarımız ve ülke tanıtımı için yaptığımız içeriği zengin çalışmalar ile büyük ilgi görüyoruz. Ülkemizin zenginliğini ve güzelliğini Avrupalı ziyaretçilerimize en iyi şekilde yansıttık. Görüştüğümüz herkesin 2018 ajandasında Türkiye tatili var. Bu yaz ülkemizin başta Almanlar olmak üzere Avrupalı misafirlerimiz için yeniden en önemli destinasyon olacağını düşünüyoruz” dedi.

ekran-resmi-2018-01-24-10.23.33-001.pngekran-resmi-2018-01-24-10.23.18-001.pngekran-resmi-2018-01-24-10.22.56-001.pngekran-resmi-2018-01-24-10.21.59-001.png

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.