Anadolu Isuzu'dan 10 Citibus

Anadolu Isuzu'dan 10 Citibus

Darıca Kooperatifi, Anadolu Isuzu Citibus’ı tercih etti. Anadolu Isuzu Çelik Dizel Bayii ve Çimenler Bayii, Darıca Kooperatifi’ne 10 adet Citibus’ı gerçekleştirilen...

Darıca Kooperatifi, Anadolu Isuzu Citibus’ı tercih etti. Anadolu Isuzu Çelik Dizel Bayii ve Çimenler Bayii, Darıca Kooperatifi’ne 10 adet Citibus’ı gerçekleştirilen törenle teslim etti.

Anadolu Isuzu araçlarını tercih ettikleri için duyduğu memnuniyeti sık sık dile getiren  Darıca Kooperatif  üyesi  Şeref Büyükgöz, teslimat sırasında yaptığı konuşmada araçların Gebze-Darıca-Bayramoğlu arasında çalışacağını ve müşteri memnuniyetini Citibus özelliklerine sahip bir araçla karşılayacak olmalarının, kriz ortamında kendilerine rakipleri karşısında büyük avantaj sağlayacağını belirtti.

 

 

Sınıfının en ekonomik aracı!

Darıca Kooperatifinin de tercih ettiği Citibus’larda klima, retarder, LCD TV, DVD ve dijital hat levhası bulunuyor. Kullanıcılarına sınıfının en ekonomik yakıt tüketimini sunan Citibus, Euro 3 emisyonlu, 175 beygirli Turbo Dizel Common Rail Motoru ile tam bir çevre dostu. Citibus, ayakta ve oturarak toplam 60 kişilik yolcu kapasitesine sahip. 6 ileri + 1 geri vitesi ve havalı süspansiyonu ile göz dolduran Citibus, kullanıcılarına ve yolcularına konforlu bir sürüş vaat ediyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.