Anadolu Isuzu'dan Taiwan ile 450 araçlık satış anlaşması

Anadolu Isuzu'dan Taiwan ile 450 araçlık satış anlaşması

47,7 milyon euro tutarındaki anlaşma kapsamında Isuzu Japonya distribütörü de olan Taipei Triangle Motors’a ilk sevkiyat 2021 yılında gerçekleştirilecek.

Yurtdışı pazarlardaki etkinliğini güçlendirmeye devam eden Anadolu Isuzu, Taiwanlı Taipei Triangle Motors ile 47,7 milyon euro’luk satış anlaşmasına imza attı. Anlaşma ile Anadolu Isuzu, Isuzu’nun Asya’daki en büyük distribütörü konumunda bulunan, DAH CHONG HONG HOLDINGS bünyesinde Tayvan distribütörü olarak faaliyet gösteren Taipei Triangle Motors’a 2021-2025 yılları arasında 450 adet Isuzu Citiport Dizel teslim edecek.Teslimatı yapılacak olan Isuzu Citiport Dizel araçlar Taiwan regülasyonlarına göre üretilecek.

Türkiye’den Taiwan'a ilk otobüs satışı

Coronavirüs nedeniyle imzaların online ortamda atıldığı anlaşma, Türkiye’den Taiwan'a ilk otobüs satışı özelliği gösteriyor. Anadolu Isuzu’nun Türkiye’deki fabrikasında ürettiği ve Busworld 2015’te, “Avrupa’nın En Konforlu ve Ergonomik Otobüsü” ödülünü kazanan Isuzu Citiport, 2018 yılında ise dünyaca ünlü tasarım yarışması A’Design Award & Competition’da, “Gold A’Design Award” tasarım ödülünü kazanarak konforunun yanı sıra tasarımını da tescillemiş oldu. Citiport’un yan omuz çizgisi, iç mekanın daha aydınlık ve geniş olmasını sağlarken aynı zamanda engelli yolcuların cam bölümünden dışarıyı rahatlıkla izlemesini de mümkün hale getiriyor. Isuzu Citiport’un yan kısmındaki kayar hat levhası görünürlüğü artırırken, dayanıklı malzemeler ile tasarlanan geniş iç hacmi sayesinde yolcularına şehir içi ulaşımda maksimum konfor sunuyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.