Anadolujet, 1 dolara yurt dışına uçuracak

Anadolujet, 1 dolara yurt dışına uçuracak

Türk Hava Yolları’nın başarılı alt markası AnadoluJet, 29 Mart 2020 itibarıyla İstanbul Sabiha Gökçen ve Ankara Esenboğa havalimanlarından başlayacağı yeni yurt dışı uçuşlarında misafirlerine 1 Dolar’dan* başlayan fiyatlarla seyahat imkânı sunacak.

Almanya, Avusturya, Azerbaycan, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn, Belçika, Danimarka, Fransa, Gürcistan, Hollanda, İngiltere, İspanya, İsrail, İsveç, İtalya, Kuveyt, Rusya ve Suudi Arabistan’ı uçuş ağına ekleyen marka, toplamda 21 ülkeye sefer düzenleyecek.

Sınırlı sayıda koltuk için geçerli olan indirimden yararlanmak isteyen yolcular, 1 Mart 2020 tarihine kadar tüm satış kanalları üzerinden satın alacakları biletler ile  29 Mart - 24 Ekim 2020 tarihleri arasında vergiler hariç 1 Dolar’dan* başlayan fiyatlarla uçma ayrıcalığı elde edecekler.

Kampanyanın geçerli olduğu yurtdışı uçuşları** ve yolcu tipleri*** aşağıda belirtilirken, satın alınan biletlerde iptal, iade ve değişiklik yapılamamaktadır.

AnadoluJet uçuşları ve kampanyaları hakkındaki ayrıntılı bilgiye 444 25 38 numaralı çağrı merkezinden ya da anadolujet.com adresinden ulaşabilirsiniz.

*Türkiye, Bağdat, Erbil ve Tel Aviv çıkışlı uçuşlar, 1 Dolar’dan; Bakü, Barcelona, Berlin, Frankfurt, Paris, Milano, Moskova, Roma ve Tiflis çıkışlı uçuşlar 1 Euro’dan; Londra çıkışlı uçuşlar 1 GBP’den; Bahreyn çıkışlı uçuşlar 1 BHD’den; Kuveyt çıkışlı uçuşlar 1 KWD’den; Dubai çıkışlı uçuşlar 9 AED’den; Dammam ve Riyad çıkışlı uçuşlar 9 SAR’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacaktır.

** Kopenhag, Stokholm, Cidde, Medine, Tahran ve Ercan seferleri kampanyaya dâhil değildir.

*** Bebek ve Jetgenç yolcu tipi kampanya kapsamı dışındadır.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.