Arkas ve Turkish Cargo’dan Galatasaray yönetimine

Arkas ve Turkish Cargo’dan Galatasaray yönetimine

THY Genel Müdür (Kargo) Yardımcısı Turhan Özen ve Arkas Holding Liman ve Terminal Hizmetleri Grup Başkanı Özgür Kalelioğlu, Galatasaray'da gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul'da başkanlık yarışında ipi göğüsleyen Burak Elmas'ın listesinden yönetime girdi.

Galatasaray'ın 38'inci başkanının belirlendiği ve 4 bin 731 üyenin oy kullandığı Olağan Genel Kurul önceki gün gerçekleştirildi. 5 adayın yarıştığı seçimlerde 1541 oy alarak Galatasaray'ın 38'inci başkanı Burak Elmas oldu. 47 yaşındaki Burak Elmas'ın başkan seçilmesiyle birlikte listesinde yer alan ve havacılık ve denizcilik sektörünün yakından tanıdığı iki isim de Galatasaray'da yönetim kurulu üyeliklerine getirildi.
Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdür Yardımcısı Turhan Özen ile ve Arkas Holding Liman ve Terminal Hizmetleri Grup Başkanı Özgür Kalelioğlu, Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi oldu. Başkan Burak Elmas’ın da İngiltere merkezli uluslararası bir lojistik şirketi sahibi olduğunu göz önüne alırsak yeni Galatasaray’ın lojistikte uzmanlaşmış bir yönetim anlayışıyla yürüyeceğini söyleyebiliriz. Galatasaray’ın yeni yönetimini kutluyor, ülkemiz sporuna başarılı katkılarda bulunacağına inanıyoruz.

Selçuk ONUR – LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.