Atlas Lojistik Ödülleri 15 Yaşında

Atlas Lojistik Ödülleri 15 Yaşında

Atlas Lojistik Ödülleri 2024 heyecanı başladı. Başlangıcından itibaren kesintisiz olarak yoluna devam eden ve bu yıl 15. Yaşını kutlayacak lojistik sektörünün en saygın ödül organizasyonu Atlas’a yine büyük bir ilgi gösterilmesi bekleniyor.

“Atlas Lojistik Ödülleri Yarışması için bundan 15 yıl önce yola çıkarken sektörün kayda değer çalışmalarını ödüllendirerek ön plana çıkarmayı amaçlamıştık.” diyen Organizasyon Komitesi Başkanı İlker Altun;

“15 yıllık süreçte geriye dönüp geçen on dört yarışmayı değerlendirdiğimizde Atlas ödülünü almak için başvuran kişi ve şirketlerin itibarı ile ödülün kendisi arasında olumlu yönde bir etkileşim olduğunu söylemek yanlış olmaz. Ödülü hak ederek alan ve müzesine götürenlerin itibarı aynı zamanda ödülün itibarını da artırmaktadır. Bu olumlu etkileşim nedeniyle Atlas Lojistik Ödülünü almak isteyenlerin sayısı ve niteliği artmaktadır.” Dedi.

“Lojistik dünyasının yanı sıra, ülkemizin önemli ihracat kuruluşlarının da büyük ilgi gösterdiği yarışmamızı kesintisiz olarak 15’inci kez düzenleyecek olmanın büyük gururunu yaşıyoruz. Tamamen bağımsız organizasyonuyla, yarışan adaylarının sektörel temsil düzeyiyle, jüri üyelerinin yetkinliğiyle, kalitesini sürekli arttıran yarışmamızın seçici kurulunda sektörün çatı örgütleri, bazı sektörel yayınlar ve ulusal medyanın saygın temsilcileri yer alıyor. Yarışmanın bütününde, tartışmasız bir kalite söz konusudur. Baştan sona ciddiyetle çalışılmakta, tüm sonuçlar titizlikle saptanmaktadır.” Diyen Altun sözlerine şöyle devam etti: “Dünyadaki gelişmeler lojistiğin öneminin her geçen gün daha da arttığını gözler önüne sermektedir. Bu koşullar altında faaliyetlerini sürdürmeyi başaran tüm lojistik firmaları aslında ödülü hak ediyor. Ancak Atlas’ı kazanmak için ilk şartın kurumsal dallara başvuru yapmak veya online yarışma için aday olmak olduğunun altını her yıl olduğu gibi yine özellikle çizmek istiyorum. Bu nedenle yaptığı işe güvenen, hayata geçirdiği inovatif projesi olan, vizyoner ve övgüyü hak ettiğine inanan herkesi https://www.lojistikodulleri.com/ web sitemizden yarışmaya katılmaya davet ediyorum.

Yarışmaya katılım süreci:
Kurumsal yarışma ile ilgili başvurular web sitesindeki başvuru formları aracılığıyla yapılıyor. Online yarışma kategorisi ise iki etaptan oluşuyor. İlk etapta adaylar online olarak gösteriliyor, ikinci etapta belirlenen adaylar dijital ortamda oylanıyor. Atlas Lojistik Ödülleri 2024 kurumsal başvuru ve online oylama işlemlerinin tümü www.lojistikodulleri.com adresi üzerinden yapılmaktadır. Tüm başvuru işlemleri ücretsizdir.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.