Atlas Lojistik Ödülleri Online başvuru için son tarih 13 Ekim

Atlas Lojistik Ödülleri Online başvuru için son tarih 13 Ekim

12. Atlas Lojistik Ödülleri’nde online ortamda yarışılan kategoride adaylık işlemleri 13 Ekim 2021 Çarşamba akşamı saat 21.00’de sona eriyor.

Kesintisiz olarak 12 yıldır düzenlenen Atlas Lojistik Ödülleri yarışmasının en ilgi çekici dallarından biri olan ve sektör profesyonelleri ile lojistik şirketlerinin internet ortamında önce aday olarak önerildiği ve ardından da oylandığı “Online Yarışma” kategorisinde adayların belirlendiği ilk etap 13 Ekim 2021 tarihinde sona eriyor.
Atlas Lojistik Ödülleri organizasyonundan yapılan açıklamada; “Online yarışma kategorimizde tamamen internet ortamında önerilen adaylara yine internet sitemizden oy verilmesi sonucunda sektörün en beğenilenleri belirleniyor. Tüm lojistik sektörünü online yarışmamızda aday olmaya ve Türkiye’nin uluslararası düzeyde bilinirliğe sahip Lojistik Ödülleri Yarışması ve onun ödülü Atlas’ı almak için yarışmaya davet ediyoruz.” denildi.
Online yarışma kategorisinde 13 Ekim 2021 Çarşamba günü saat 21.00’e kadar www.lojistikodulleri.com sitesinden aday önerme işlemleri yapılabilecek.
Lojistik Ödülleri 2021 kurumsal başvuru ve online oylama işlemlerinin tümü www.lojistikodulleri.com adresi üzerinden yapılmaktadır. Tüm başvuru işlemleri ücretsizdir.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.