Balnak'tan yeni depo yatırımı

Balnak'tan yeni depo yatırımı

Yurt içi parsiyel ve komple taşımacılığın lider isimlerinden ve lojistik sektörünün öncü firmalarından Balnak, Çayırova?da 2.800 metrekarelik bir...

Yurt içi parsiyel ve komple taşımacılığın lider isimlerinden ve lojistik sektörünün öncü firmalarından Balnak, Çayırova?da 2.800 metrekarelik bir aktarma merkezini hizmete açtı.

Özellikle zincir market, tekno market, AVM tedarikçileri, proje bazlı endüstri firmalarına yurt içi dağıtım ve depolama hizmeti veren Balnak, hizmete açtığı yeni aktarma merkezi ile FMCG (Hızlı Tüketim Malları) sektörüne hız ve maliyet avantajları sunacak projeler geliştirmeyi hedefliyor. Günlük parsiyel ürünlerin toplanacağı Çayırova deposunda, her gün Türkiye?nin dört bir yanına dağıtım gerçekleşecek.

Yeni depo yatırımıyla ilgili açıklama yapan Balnak Yönetim Kurulu Başkan Vekili Cem Alper, şunları söyledi:

?Her sektörde olduğu gibi Hızlı Tüketim Malları sektörü de ciddi bir maliyet baskısı altında. Artık firmaların sadece tasarruf ederek önlerini açmaları mümkün değil. Bu nedenle iç nakliye süreçlerinin içinden elemine edebileceğimiz alanları tespit ediyoruz ve bunu hızlıca hayata geçirerek iş ortaklarımıza temeli sağlam verimlilik projeleri sunmayı planlıyoruz. Bu kapsamda ilk adım olarak Çayırova depomuzu hizmete açtık. FMCG sektörünün önde gelen firmalarıyla ortak bir toplantı yaparak, herkesin ortak ihtiyaçlarını belirledik. Ortaya ilgi çekici projeler çıktı, şimdi müşterilerimizle ortaklaşa bu projeleri hayata geçireceğiz. İlk konsantre olacağımız alan ise yurt içi parsiyel taşımalar olacak? dedi.


LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.