BKT'nin güçlü ve çok yönlü lastiği FL 695, performansı yeniden tanımlıyor

BKT'nin güçlü ve çok yönlü lastiği FL 695, performansı yeniden tanımlıyor

Hintli çok uluslu şirketin çelik kuşaklı radyal lastiği inşaat uygulamalarında ve tarımsal taşımacılık faaliyetlerinde performansı artırmak için özel olarak tasarlandı.

BKT, inşaat ve tarımsal taşımacılık operasyonlarında kullanılan römorkların performansını optimize etmek için özel olarak tasarlanmış çelik kuşaklı lastik FL 695‘i ön plana çıkarıyor. Bu ürün, halihazırda 3.600 'den fazla ürün portföyüne sahip olan BKT'nin sunumuna katkıda bulunarak, piyasadaki en geniş ürün yelpazesiyle Arazi lastiği endüstrisindeki lider konumunu sağlamlaştırmıştır.

Tarım ürünlerine olan küresel talep arttıkça ve ileri teknolojiler benimsendikçe, traktörler ve römorklar giderek daha önemli ve çok yönlü araçlar haline gelmektedir. Geleneksel olarak tarımsal faaliyetlerde kullanılan bu tür ekipmanlar, esneklikleri, güçleri ve farklı uygulamalara uyarlanabilirlikleri nedeniyle artık inşaat sektöründe de kullanılmaktadır. Tarım ve sanayideki şirketler, çeşitli işletme kaynaklarındaki potansiyellerinden tam olarak yararlanarak, durgunluk dönemlerinden kaçınmak için makinelerinin ve araçlarının kullanımını optimize etmek için giderek daha fazla çaba sarf etmektedir. Bu eğilim, operasyonların verimliliğini ve sürdürülebilirliğini artıran hassas uygulamalı tarım, robot teknolojisi ve elektrikli traktörler gibi atılımlarla desteklenmektedir.

"FL 695 ile, römorkların genel verimlilikte önemli bir rol oynadığı ve performans ve operasyonel verimlilik üzerinde güçlü bir etkiye sahip olduğu tarımsal endüstriyel uygulamaların özel ihtiyaçlarını karşılayan bir lastik yaratmak istedik. Dahası var. FL 695 aynı zamanda tüm çalışma koşullarında güvenilirlik, çok yönlülük ve dayanıklılık açısından talebe yanıt vererek, dikkatli bir araştırma ve geliştirme sürecinin sonucu olan ve operatörlere uzun bir hizmet ömrü sunmayı amaçlayan rakipsiz bir lastik olduğunu kanıtlıyor "diye yorumluyor BKT Ürün Müdürü Denis Piccolo.

FL 695'in orta blok sırt tasarımı, her koşulda mükemmel stabilite ve dayanıklılık sağlarken, aynı zamanda yol, tarla veya diğer arazi türlerinde kullanım sırasında kusursuz bir biçimde kendi kendini temizlemeyi kolaylaştırır. Diş derinliği, daha uzun bir ürün yaşam çevrimine katkıda bulunurken, sağlam gövde ve çelik kayışlar delinmelere karşı etkili koruma sağlar. Ek olarak, üretim sürecinde kullanılan özel bileşim, delinmeye karşı direnci artırır, böylece en zorlu çalışma koşullarında güvenilirlik sağlar.

FL 695 'in bir başka gücü, kışın karayolu taşımacılığı operasyonları ve yaz aylarında toprak gübreleme faaliyetleri için ideal çözüm olarak ortaya çıkan çok yönlülüğünde yatmaktadır.

FL 695 şu anda dört ebatta mevcuttur: 600/55 R 26.5, 650/55 R 26.5, 600/60 R 30.5 ve 710/50 R 30.5. Bu lastik, BKT'nin halihazırda oldukça çeşitlendirilmiş ürün yelpazesini genişleterek, şirketin en ağır uygulamalar için bile yüksek kaliteli çözümler sunma stratejisini doğruluyor. Her görev için doğru lastiği seçmek, erken aşınma ve yıpranmayı önlemek, daha fazla ürün dayanıklılığı sağlamak ve bunun sonucunda daha düşük çevresel etki ve daha düşük maliyet verimliliği sağlamak anlamına gelir.

FL 695, BKT'nin müşterilerinin ve son kullanıcılarının farklı operasyonel ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmış son derece özel teknolojiler geliştirme konusundaki kararlılığının bir başka kanıtıdır. Yenilikçi bir tasarıma ve gelişmiş teknik özelliklere sahip olan FL 695, tarımsal endüstri sektöründe bir kıyaslama çözümü haline gelecektir.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.