Borusan Araç , "gemide ihale" ile 36 otomobilin tamamını sattı

Borusan Araç , "gemide ihale" ile 36 otomobilin tamamını sattı

Borusan Araç İhale, bu kez de gemide ihale konsepti ile İstanbul Boğazı manzarasında çok özel bir etkinliğe imza attı. Kurumsal tedarikçi firmalara özel gerçekleştirilen mini ihalede, 36 araç kesin satışlı olarak satışa çıkarıldı, araçların tamamı satıldı

İhale yolu ile alıcı üyelerine 2. el araç tedarik eden, Otonakit ve 7/24 Fiyat alt markalarıyla birlikte 2. el araç sektörünün en köklü kurumlarından Borusan Araç İhale, yaratıcı ihale organizasyonlarına bir yenisini daha ekledi: Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek gemide ihale organizasyonu düzenledi. Katılımcılara ihale deneyimini İstanbul Boğazı’nda yaşatmak adına düzenlenen “mini ihale”de toplam 36 araç satıldı. Borusan Araç İhale aynı zamanda; Mayıs ayında Koçfinans ile başlatılan iş birliği kapsamında bu ihaleye özel 200 bin TL’ye 30 gün için %0 faizle Koçfinans’tan stok finansmanı kullanma fırsatını da üyelerine sundu.

borusan-arac-ihale2.jpg

borusan-arac-ihale3.jpgSunuculu ihalenin tüm heyecanını yaşatan etkinlikte canlı müzik performansı ve boğaz gezisi de geceye renk kattı. Gemide düzenlenen ve ilk olma özelliği taşıyan etkinliğin katılımcıları arasında uzun ve kısa dönem kiralama şirketleri, banka ve finansman şirketleri, çeşitli otomotiv marka distribütörleri, otomotiv marka yetkili satıcıları, sektörde önde gelen birçok şirket sahibi ve yöneticileri ile birlikte otomotiv sektörünün önemli derneklerinin üst düzey yöneticileri yer aldı.

sinan-barutcuoglu.jpgFiziki ve online ihalede Türkiye’nin ilk ve tek şirketi

Borusan Araç İhale Genel Müdürü Sinan Barutçuoğlu, düzenlenen etkinlikle Borusan Araç İhale üyelerine gerçek bir ihale deneyimini benzersiz ambiyans eşliğinde yaşatmak istediklerini belirtirken, “Borusan Araç İhale olarak müşterilerimize uçtan uca hizmet sunmaya ve bunu sağlarken satış sürecinin her aşamasında onlara katma değerli servisler sağlamaya odaklanıyoruz. Fiziki ve online ihale süreçlerini aynı anda yürütebilen Türkiye’nin ilk ve tek şirketi olarak farklı konseptte hazırladığımız organizasyonlarla ihale sürecinde yenilikleri de sektörümüze kazandırmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.