Bosch, aracınıza da ciğerlerinize de nefes aldırıyor

Bosch, aracınıza da ciğerlerinize de nefes aldırıyor

Bosch Aktif karbon kabin filtresi geliştirilen elektrostatik yüklü mikro elyaflardan oluşan orta elyaf katmanı teknolojisiyle teneffüs edilen havadaki en küçük parçacıkları dahi filtreleyerek temiz bir hava sağlıyor.

Bosch kabin filtresi mevsimsel değişikliklerde artan kurum, polen, kir parçacıkları ve kirleticileri güvenli bir şekilde filtreler, özellikle alerjisi veya astım rahatsızlığı olan kişiler için ciddi ölçüde koruma sağlıyor.

BOSCH KABİN FİLTRESİ İLE KONFOR VE SAĞLIK BİRARADA
Sık sık araç kullanan ve direksiyon başında uzun zaman geçiren sürücüler için azami derecede konsantrasyon gereklidir. Bu nedenle, araç içerisinde hava olabildiğince ferah ve polensiz olmalıdır. Seyir halindeyken  araç, elektrik süpürgesi gibi kirleri toplar. Yapılan araştırmalar gösteriyor ki aracın içi hareket halindeyken, durduğu zamana göre altı kat daha kirli havaya maruz kalıyor.  Bosch kabin filtreleri elektrostatik sarj teknolojisiyle orta mikrofiber katmanında en küçük solunabilir partikülleri dahi havadan ayırarak sürücü ve yolcuları polen, toz ve diğer kirleticilerden korur. Aktif karbon filtrelerde yer alan aktif karbon tabaka kötü kokular ve zararlı gazları emer. Bu sayede sıkışık trafikte veya tünellerde dahi temiz ve ferah hava sağlıyor.

TEKNOLOJİK TASARIM, MAKSİMUM KORUMA
Bosch kalitesi ve teknolojisiyle üretilen aktif karbon kabin filtresi, dışarıdan bakılınca anlaşılamayan Hindistan cevizi kabuğundan yapılmış, tamamen doğal aktif karbon katmanıyla küçük bir teknoloji harikasıdır. Kabuklar hermetik olarak sızdırmazlığı sağlanmış bir ortamda karbonlaştırılıp, sıkıştırılmıştır. Bosch Kabin Filtreleri neredeyse tüm araç marka ve modellere uyumludur. Teknolojik tasarımıyla kurum, polen, kir parçacıkları ve kirleticileri güvenli bir şekilde filtreleyerek sürücü ve yolcu sağlığını korur. Zararlı egzoz gazları ve ozonun filtrelenmesini sağlarken fanda veya ön camda biriken kalıntıların ciddi ölçüde azaltılmasını sağlar. Uzmanlara göre kabin filtreleri her 15.000 km’de veya en geç bir yılda bir kez mutlaka değiştirilmelidir.

İSTATİSTİKLERLE BOSCH AKTİF KARBON KABİN FİLTRELERİ
1 gram aktif karbon yaklaşık 1000 m² iç yüzeye sahiptir
1 çay kaşığı kadar aktif karbon, yaklaşık bir futbol alanının yüzeyine eşittir
Tutulan en küçük parçacık insan saç telinin çapından yaklaşık 500 kat daha küçüktür
Bosch Aktif Karbon Kabin Filtreleri  -40 ila +85°C arasında güvenli işlev görür
Çapları 0,0025 mm’den küçük olan solunabilir parçacıklar, elektrostatik yükleme gibi çeşitli filtre mekanizmaları ile filtrelenir.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.