BTSO, Bolu’yu lojistik üssü yapacak

BTSO, Bolu’yu lojistik üssü yapacak

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası, TOBBUND bilgilendirme toplantısına ev sahipliği yaptı. Toplantıya TOBBUND Lojistik Yatırım A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Uylukçu, Genel Müdür Yardımcısı Ayça Türkcan katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu üyesi ve Bolu Ticaret ve Sanayi Odası (BTO) Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, taşımacılık ve lojistik sektörünün Bolu açısından önemine dikkat çekerek odanın bu konudaki projelerinden söz etti. Başkan Ateş, Yeniçağa ilçesinden direkt Filyos limanına bağlanılacak kuzey-güney yönlü bir demiryolu hattı projesinin, Bolu’nun ulaşım ağı ve ilin ekonomisinin zenginleşmesi, sektörün hızlı gelişmesi ve rekabet gücünün artması açısından hayata geçirilmesinin gerekli olduğunu belirtti. Başkan Ateş, Arçelik PCİ ve yardımcı sanayi ağının bulunduğu bölgenin ıslah OSB’ye dönüştürülmesi konusunda yürütülen çalışmaları aktararak, bölgeye otoyol giriş çıkış gişe istasyonu ve modern bir tır parkının yapılacağını söyledi.

TOBBUND Lojistik Yatırım A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Uylukçu ise, TOBBUND’un önümüzdeki süreçte ulusal ve uluslararası taşımacılık sektöründe yer alan tüm firmaların ihtiyaçlarına uygun yapacağı çalışmalar hakkında katılımcılara kısa bir bilgilendirme yaptı.

Toplantının devamında TOBBUND Lojistik Yatırım A.Ş. yetkilileri tarafından katılımcılara TOBBUND ve Kolay Transit Merkezi hakkında bilgilendirme (İzinli gönderici işlemleri) yapıldı. Ek olarak Hukuk ve Sözleşme / İdari para cezaları, Açık beyan kapatma prosedürü ve aşamaları, yurtdışı operasyon süreçleri ve projeler ile ilgili sunumlar gerçekleştirildi. Daha sonra yapılan soru cevap oturumuyla toplantı son buldu.

KAYNAK: BOLUOLAY.COM

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.