Bulgaristan Nakliye Firmalarından, Saygınlar Lojistik

Bulgaristan Nakliye Firmalarından, Saygınlar Lojistik

Saygınlar Nakliyat, Türkiye - Bulgaristan arası nakliye çalışmalarını güvenle tamamlamaktadır. Firma, tecrübeli ekiple birlikte Sofya’ya yük taşımacılığı yaparak müşteri isteği ve ihtiyacına çözüm sunmaktadır.

Balkanlar’da yer alan Bulgaristan, yıl içinde Türkiye’den çok sayıda nakliye kabul etmektedir. Türkiye - Bulgaristan arasında gerçekleşen bu nakliye çalışmalarında tecrübe sahibi firmalar görev almaktadır. Bulgaristan nakliye çalışmalarında görev alan firmaların yerine getirmesi gereken bazı sorumluluklar bulunmaktadır. Firmalar bu sorumlulukları eksiksiz olarak yerine getirdiği sürece nakliye işlemleri güvenle tamamlanır. Sorumluluklarını yerine getiren ve müşteri memnuniyetini yüksek tutan Saygınlar Nakliyat, Türkiye - Bulgaristan arası nakliye çalışmalarını güvenle tamamlamaktadır. Firma, tecrübeli ekiple birlikte Sofya’ya yük taşımacılığı yaparak müşteri isteği ve ihtiyacına çözüm sunmaktadır.

Bulgaristan Nakliye Detayları

İki ülke arasında gerçekleşen nakliye işlemleri belirli bir plan doğrultusunda yapılmaktadır. Saygınlar Nakliyat ailesi geniş kapsamlı yük taşımacılığı yaparak sektörün önde gelen isimlerinden biridir. Firmada görevli ekip, taşıma öncesinde yük hakkında bilgi edinir. Yükün durumuna göre taşıma yöntemi belirlenir. Tam donanımlı firmada farklı taşıma yöntemleri kullanılmaktadır. Yükün kalkış saati ve varış saati belirlendikten sonra yük taşımacılığının güvenle yapılması için gerekli önlemler alınır. Taşıma işlemi iki ülke arasında yapılacağı için bazı işlemlere ihtiyaç duyulmaktadır. Bu işlemler Saygınlar Nakliyat kontrolünde kısa sürede tamamlanır. Bulgaristan, Türkiye’nin batı sınır komşusu olduğu için nakliye işlemlerinde iki sınır kapısı kullanılmaktadır. Bu kapılar:

  • Kapıkule sınır kapısı 
  • Hamzabeyli sınır kapısı

Bulgaristan nakliyat işlemlerinde özel taşıma tırları kullanılmaktadır. Tır, uygun sınır kapısından Bulgaristan’a geçmektedir.

Bulgaristan Nakliye Yöntemleri

Bulgaristan'a yapılan nakliyede farklı yöntemler kullanılmaktadır. Kullanılan yöntemler ise yükün durumuna göre belirlenmektedir. Nakliye işlemlerinde tercih edilen yöntemler:

  • Frigo soğutuculu taşıma yöntemleri 
  • Parsiyel taşıma,
  • Komple taşıma

Kişi veya şirkete ait yük tek araç içerisinde taşınacaksa bu taşıma yöntemi komple taşımadır. Aracın bir kişi veya şirket tarafından kullanılmasıyla yapılır. Eğer araç birden fazla kişi veya şirket tarafından kullanılıyorsa bu taşıma yöntemi parsiyel taşımadır. Bulgaristan parsiyel taşıma yöntemi sıklıkla tercih edilmektedir. Sağladığı avantajlarla da tercih edilen bu taşıma işlemi güvenli bir şekilde tamamlanmaktadır.

Taşıma yöntemleri arasında tercih edilen bir diğer yöntem ise Frigo taşımadır. Frigo taşıma aynı zamanda soğuk taşıma olarak da bilinmektedir. Taşınan yükün ortam ısısına bağlı bozulma ihtimali varsa özel araçlarla yük taşımacılığı yapılmaktadır. Bulgaristan frigo taşımacılıkta araçlar soğutucularla donanmıştır. Araç içerisindeki ısı 18 derece ve -26 derece arasında ayarlanabilir özelliktedir. Bu sayede araçlarla güvenli yük taşımacılığı yapılabilir.

Bulgaristan Tır Fiyatları Nedir?

Bulgaristan tır fiyatları değişmektedir. İki ülke arasında yapılan taşıma işlemleri tırlarla gerçekleşir. Tırla yapılan taşıma işleminde tırın özellikleri ve taşıma detayları doğrultusunda fiyat belirlenmektedir. Komple taşıma işleminde fiyatlar yüksektir. Çünkü araç içerisinde tek müşteriye ait yük taşınmaktadır. Parsiyel taşıma işleminde ise fiyatlar daha uygundur. Parsiyel taşıma işlemi aynı zamanda parça taşıma olarak da bilinmektedir. Araç, birden fazla müşteri tarafından kullanılacağı için fiyatlar daha uygundur. Parsiyel taşıma yapılması için güzergah aynı olmalıdır. Varna nakliye için tır içindeki yüklerin varış noktası aynı olmalıdır. Frigo taşıma işlemi ise özel donanımlı araçlar kullanıldığı için fiyat olarak yüksektir. Burgaz nakliye alanında yük için uygun yöntem belirlenmektedir. Saygınlar Nakliyat sektörün güvenilir ismi olarak uygun fiyat aralığında taşıma hizmeti vermektedir.

Kaynak : SAYGINLAR Nakliyat
[email protected]

ADVERTORIAL

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.