Bursa Ağır Vasıta’dan Semih Lojistik’e 12 DAF çekici

Bursa Ağır Vasıta’dan Semih Lojistik’e 12 DAF çekici

Satış ve satış sonrası hizmetleri veren Bursa Ağır Vasıta, lojistik sektörünün önde gelen firmalarından olan Semih Lojistik’e 12 adet yeni jenerasyon DAF çekici teslim etti.

Maksimum müşteri memnuniyetini en önemli misyonu edinen Bursa Ağır Vasıta, lojistik sektörünün ilk tercih edilen firmaları arasında yer alıyor.

Bursa Ağır Vasıta’dan almış oldukları hizmetler hakkında konuşan Semih Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Güngör Bulut, “Bursa Ağır Vasıta ile işbirliğimiz yaklaşık 2017 yılında başladı. O günden bugüne kadar artarak devam etti. İşbirliklerimizdeki bizim için en önemli faktör dürüstlüktür. Bursa Ağır Vasıta, bugüne kadar bize verdiği tüm sözleri eksiksiz olarak yerine getirerek güvenimizi kazandı ve kendileri ile ilişkilerimiz ticaretten çok dostluğa dönüşmüş durumda. Gerek araç tedariği, gerekse satış sonrası hizmetler kısmında tüm problemlerimize eksiksiz olarak yanıt vererek gerekli tüm desteği sağladılar. Bursa Ağır Vasıta ile işbirliğimizin katlanarak büyüyeceğine olan inancımız tam. Artık marka tercihimizi DAF’tan, bayi tercihimizi de Bursa Ağır Vasıta’dan yana kullanacağız” diye konuştu.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.