'Can dostu'nuzun motoru terfi etti

'Can dostu'nuzun motoru terfi etti

Sağladığı birçok avantajla öne çıkan ve segmentinin en fazla kazandıran aracı olma iddiasında olan Euro 4 motorlu Mitsubishi Fuso Canter, yakıt ekonomisindeki...

Sağladığı birçok avantajla öne çıkan ve segmentinin en fazla kazandıran aracı olma iddiasında olan Euro 4 motorlu Mitsubishi Fuso Canter, yakıt ekonomisindeki liderliğinin yanında artırılmış taşıma kapasitesi ile sefer sayısını düşürüyor, rakiplerine göre 3 yıl fazladan sağladığı garanti ile kullanıcılarına artı kazanç sağlıyor.

 

Yakıt Tüketiminde Cimri

2010 yılı başında Euro4 regülâsyonlarına geçişle birlikte yenilenen Canter kamyon ve kamyonet serisi araçlarda motor hacmi 2.977 CC olan motorlar kullanılmaya başlandı. Teknolojik olarak yenilenen motorların daha düşük hacimli olması ve commonrail, vg turbo gibi özelliklere sahip olması, yakıt tüketimini büyük oranda düşürerek kullanıcılarına sağladığı avantajlara bir yenisini daha ekledi.

 

Taşıma kapasitesi ve konfor

Kamyon grubunda azami yüklü ağırlığı 7.900 kilograma çıkarılarak rakiplerine göre daha fazla taşıma kapasitesi sunan Mitsubishi Fuso Canter Euro 4, taşıma kapasitesiyle de segmentinde fark yaratıyor. Yine kamyon segmentindeki FE859 E / G modellerinde 6 vitese geçilerek performansının optimum hale getirilmesinin yanı sıra ön paneldeki vitesin kullanımını kolaylaştıran kol dayama ile tüm Canter modellerinde kabin içi ve sürüş konforu artırıldı.

 

3 yıl daha fazla uzun süren garanti

Kullanıcılarına orta ve uzun vadede sunduğu kazanca işletim maliyetlerinin düşüklüğünü de ekleyen Mitsubishi Fuso Canter Euro 4 için Türkiye çapındaki 79 yetkili serviste 5 yıl/200 bin kilometre garanti süresi veriliyor.

Rakiplerinden birçok özelliği ile ayrılarak öne çıkan ve segmentinin en fazla kazandıran aracı olma iddiasını taşıyan Mitsubishi Fuso Canter Euro 4, yakıt ekonomisindeki liderliğinin yanında taşıma kapasitesi avantajı ile sefer sayısını düşürürken, rakiplerine göre 3 yıl fazladan sağladığı garanti ile segmentinin açık ara lideri konumunda.

 

Yeni Model Mitsubishi Fuso Canter FE 730

Türkiye yollarında taşımacılık sektörüne hizmet veren ve son teknoloji özellikleri bünyesinde bulunduran Mitsubishi Fuso Canter’in yeni modeli kullanıcıların beğenisine sunuldu. Pazarın ihtiyaçları doğrultusunda satışa sunulan Mitsubishi Fuso Canter 730, şehir içi dağıtım önceliği olan işlerde geniş hacmi ile en iyi alternatif olma özelliği taşıyor. Özellikle cam ve tekstil sektöründeki uzun yüklerin taşınmasında, 4 metreye kadar çıkan uzunluğuyla Mitsubishi Fuso Canter Euro 4, en büyük çözüm ortağı olmayı sürdürüyor. Mitsubishi Fuso Canter 730 ayrıca üst yapı sektörünün de tercih edilen aracı olmayı hedefliyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.