Çanakkale'den Citimark geçti

Çanakkale'den Citimark geçti

Anadolu Isuzu’nun geçtiğimiz yıl  İzmir Fuarı’nda lansmanını gerçekleştirdiği 9 metre segmentindeki ilk toplu taşıma aracı Citimark, bu kez...

Anadolu Isuzu’nun geçtiğimiz yıl  İzmir Fuarı’nda lansmanını gerçekleştirdiği 9 metre segmentindeki ilk toplu taşıma aracı Citimark, bu kez Çanakkalelilerin beğenisine sunuldu.

Avrupa’da en zor dayanıklılık test pisti olarak bilinen IDIADA’da mükemmel sonuç alan, Avrupa Birliği regülâsyonlarına uygun özellikleriyle Türkiye pazarında dikkat çeken Citimark’ın  Çanakkale Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi  tanıtımına kooperatif başkanı Hasan ATEŞ, Isuzu Bursa Bayi Satış Müdürü Osman ÇETİN ve Isuzu yetkilileri katıldı.

 

Roadshow’unun gerçekleştirildiği tüm illerde ziyaretçilerden büyük beğeni toplayan Citimark, Çanakkale’de de herkesi kendine hayran bıraktı. Çanakkale Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi için tanıtılan Citimark, tanıtıma katılan tüm ziyaretçilerden övgü aldı.  Tanıtım sırasında aracı test etme fırsatı bulan sürücüler; Citimark’ın yüksek çekiş gücüne, manevra kabiliyetine, iç hacmine ve fren sistemine tam not verirken, Kooperatif Başkanı Hasan ATEŞ, düşük işletim giderlerinin ve düşük yakıt tüketiminin kendileri için çok büyük avantaj olduğunu dile getirdi.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.