Cobantur Boltas'ın depo/antrepoları Orkun İgdemir'e emanet

Cobantur Boltas'ın depo/antrepoları Orkun İgdemir'e emanet

Türkiye’nin köklü lojistik şirketlerinden Çobantur Boltas’ın Türkiye’deki Gümrük ve Depo/Antrepo Direktörlüğü’ne Evren Orkun İğdemir getirildi. İğdemir, iş yaşamı süresince ulusal ve uluslararası çok sayıda lojistik şirketinde üst düzey görev yaptı.

Türkiye ile Avrupa’nın farklı bölgelerinde depolama alanları yer alan ve taşımacılık alanındaki çözümleri kadar depolamada da etkin çözümler sağlayan Çobantur Boltas’ın, Gümrük ve Depo/Antrepo Direktörlüğü’ne Evren Orkun İğdemir getirildi.

Bu yıl yeni depo yatırımları yapmayı hedefleyen firma, bu doğrultuda hedeflerine sektörün deneyimli isimlerinden Evren Orkun İğdemir’le beraber yürüyecek.

Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Ekonometri Bölümü’nde yapan İğdemir’in uzmanlık alanlarını “Tedarik Zinciri Yönetimi” ve “Operasyonel Mükemmellik” oluşturuyor. Kariyerine Rynart Lojistik’te başlayan İğdemir, Horoz Lojistik, TETAŞ İç ve Dış Ticaret AŞ, Solmaz Gümrük Müşavirliği, DHL ve Sertrans Lojistik firmalarında üst düzey görevlerde yer aldı. İğdemir, son olarak Ulustrans Lojistik’te E-ticaret Lojistik Müdürü olarak çalışıyordu.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.