Continental’den filolara yeni çözüm: ContiConnect 2.0

Continental’den filolara yeni çözüm: ContiConnect 2.0

İhtiyaca göre tasarlanan araçlarla filo yönetimini verimli, pratik, sürdürülebilir ve geleceğe odaklı hale getiren çözüm, taşımacılık şirketlerine maliyet ve zamandan tasarruf sağlıyor.

Taşımacılık sektörü, günümüzde her zamankinden daha fazla maliyet baskısıyla karşı karşıya. Bu nedenle, lojistik şirketlerinin son derece rekabetçi bir pazarda başarılı olmaları, verimli bir filo yönetimine bağlı. Continental, yeni ContiConnect çözümü ile lojistik şirketlerinin filo yönetimini kolaylaştırırken, zaman ve maliyet anlamında da tasarruf imkânı sunuyor. Continental, lastik basıncı ve sıcaklık ölçümünü içeren standart paketin yanı sıra önümüzdeki dönemde diş derinliği ve lastiğin durumu gibi ek verileri de analiz eden bir Advanced paketi de filolarla buluşturacak.

continental-pp-ralf-benack.jpgVeriye dayalı teşhis

Continental EMEA Bölgesi Filo Çözümleri Müdürü Ralf Benack, “Mevcut müşterilerimizi yenilenen ContiConnect'e başarılı bir şekilde aktararak geleceğe odaklı lastik yönetiminin temellerini attık. Yeni geliştirdiğimiz On-Site App ile kullanıcılar ContiConnect 2.0'ı doğrudan akıllı telefonlarında kullanabiliyor. Drive App, On-Site App ve yeni web portalımız ile her türlü ihtiyaç ve kullanıcı için tam olarak doğru çözümü sunabiliyoruz” dedi.

Bakım çalışmalarını ve servis ziyaretlerini proaktif olarak planlayan taşımacılık şirketleri, filo verimliliğini artırırken maliyet ve zamandan da tasarruf sağlayacak. ContiConnect daha iyi lastik bakımı sağladığından, filolar yakıttan tasarruf ederek, CO2 emisyonlarını azaltabilecek.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.