Çukurova Havaalanı işçilerinden  maaş eylemi

Çukurova Havaalanı işçilerinden maaş eylemi

Yapımı yılan hikayesine dönen Uluslararası Çukurova Bölgesel Havalimanı inşaatında 3 aydır maaşını alamayan işçiler kule vincine çıkarak eylem yaptı!

Yapımı devam eden Uluslararası Çukurova Bölgesel Havaalanı bu defa işçi eylemleri ile gündemde. Yapımı yılan hikayesine dönen Uluslararası Çukurova Bölgesel Havalimanı inşaatında 3 aydır maaşını alamayan işçiler 50 metre yükseklikteki kule vincine çıkarak, haklarını istediler.

“İKTİDARIN SORUNLARI İLE HALKIN SORUNLARI ÖRTÜŞMÜYOR!”

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır da konuyla ilgili bir basın bülteni yayınlayarak, iktidara yüklendi. Başarır, Yapımı adeta yılan hikayesine dönen Çukurova Bölgesel Havalimanı’ndaki işçilerimiz, 3 aydır maaş alamadıkları ve dolayısıyla evlerine ekmek götüremedikleri için haklı olarak eylem yapmaktadırlar.

İşçilerin paralarının ödenmediği bir havalimanı zaten bitmez. Hükümet yetkilileri, her seferinde çıkıp sırf seçim yatırımı amacıyla gelişi güzel havalimanının açılış tarihlerini vereceklerine, bölgeye gidip orada yaşanan sıkıntılara baksınlar.  3 aydır işçilerimiz evlerine eli boş gidiyor. Yazık değil mi? Bugün bir işçimiz 50 metre yüksekliğindeki vincin tepesine çıkıp intihar etmek istedi. Tek dertleri evlerine ekmek götürmek.

Ne yazık ki iktidarın gündemindeki sorunlar ile halkımızın sorunları örtüşmüyor. İktidarın gündeminde işçi yok, çiftçi yok, esnaf, memur, emekli yok. Suni gündem yaratmakla meşgul olan ülke yöneticilerinin gerçek gündemle, halkın gündemiyle ne zaman ilgileneceklerini merak ediyorum doğrusu” dedi.

Hediye EROĞLU - MERSİN / LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.