“D-Cat Rally” için geri sayım başladı

“D-Cat Rally” için geri sayım başladı

Doğu Akdeniz’in büyüleyici katamaran merkezi D-Marin Didim tarafından organize edilen ve bir gelenek haline gelen katamaran rallisi“D-Cat Rally” dördüncü kez hayata geçiyor.

Katamaranlara sağladığı konfor ve servisleriyle deniz tutkunları için bir keyif ve cazibe merkezi olan D-Marin Didim, “4. D-Cat Rally” ile katamaran sahiplerine dört günlük dolu dolu bir seyir programı sunuyor. 15-18 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek ralli; katamaran sahipleri arasındaki dostluk bağlarını güçlendirmeyi, Didim’in tanıtımına katkı sağlayıp yöredeki ada ve koyların tanıtımı için fırsat yaratmayı hedefliyor.

576 deniz, 600 kara kapasitesi, çekek sahası ve 11 metre lift havuzu ve her geçen yıl artan tekne sayısı ile Doğu Akdeniz’de bulunan diğer marinalar arasında fark yaratan D-Marin Didim’in katamaran kulübü “D-Cat Club”a üye olan kataraman sahipleri, D-Cat Rally’e de öncelikli olarak katılma imkanına sahip oluyor. D-Cat Club 12 ay boyunca üyelerine ayrıcalıklar sunmayı sürdürürken tüm üyelerine yıllık bağlamada yüzde 10 indirim imkânı sağlıyor. D-Cat Club tarafından düzenlenen eğitim günleri, lansmanlar, kokteyller ve söyleşiler, spor aktiviteleri ise üyelere sunulan diğer hizmetler arasında yer alıyor.

D-Marin Didim’den 15 Eylül Salı günü başlayacak “D-Cat Rally”; Didim-Patmos; Patmos–Leros; Leros-Kalymnos; Kalymnos–Didim rotasını takip edecek. Bir katamaran şovuna dönüşecek seyir hem katılımcılar hem izleyiciler için unutulmaz bir etkinlik olacak.

D-Cat Rally-Program:

-1.Gün (15 Eylül 2015)
D-Marin Didim - Patmos

2. Gün (16 Eylül 2015)
Patmos - Leros

3. Gün (17 Eylül 2015)
Leros - Kalymnos

4.  Gün (18 Eylül 2015)
Kalymnos - Didim

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.