D-Marin, Boat Show’da katamaran paneli düzenleyecek

D-Marin, Boat Show’da katamaran paneli düzenleyecek

15-24 Şubat tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen CNR Avrasya Boat Show’un katılımcılarından olan D-Marin Marinalar Grubu, 21 Şubat’ta tüm fuar...

15-24 Şubat tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen CNR Avrasya Boat Show’un katılımcılarından olan D-Marin Marinalar Grubu, 21 Şubat’ta tüm fuar katılımcıları için bir katamaran paneli düzenliyor.

Gani Müjde, Alim Sür ve D-Marin Didim Genel Müdürü Can Polat’ın konuşmacı olarak yer alacağı panele tüm yat ve deniz tutkunları davetli.

Türkiye’de ve uluslararası alanda marinacılık yatırımlarına hız kesmeden devam eden, Doğu Akdeniz Çanağı ve Adriyatik Denizi’nin en büyük uluslararası marina zincirine sahip D-Marin Marinalar Grubu, İstanbul'da düzenlen CNR Avrasya Boat Show’daki standında birbirinden keyifli aktivitelere ev sahipliği yapmayı sürdürüyor. D-Marin’in 21 Şubat günü D-Cat Club etkinlikleri dahilinde düzenleyeceği katamaran panelinde sevilen yazar Gani Müjde, ünlü denizci Alim Sür ve D-Marin Didim Marina Müdürü Can Polat konuşmacı olarak yer alacak.

CNR Expo Avrasya Boat Show’da, D-Marin’in 5. Hall’de bulunan 147 metrekarelik stant alanında gerçekleşecek panelde katamaran dünyasındaki son trendler, katamaran sahiplerinin seyir deneyimi ve karşılaştıkları problemler konuşulacak. Tüm fuar katılımcılarına açık olan panel 16.00 – 17.00 saatleri arasında gerçekleşecek.

Ege’den başlayarak Yunanistan, Arnavutluk, Karadağ ve Hırvatistan’ı kapsayacak bir network oluşturmak yönünde yatırımlarına hız kesmeden devam eden D-Marin Marinalar Grubu, son dönemde Hırvatistan ve Yunanistan’da portföyüne kattığı marinalar ile birlikte, marinacılık yatırımı yaptığı üç ülkede toplam yat kapasitesini 8, 461’e çıkardı. Son yatırımlarla birlikte, Doğu Akdeniz çanağı ve Adriyatik Denizi’nin en büyük marina zinciri haline gelen D-Marin Marinalar Grubu, CNR Expo Avrasya Boat Show’daki standında ziyaretçilerini bekliyor.

 LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.