D-Marin Didim'e 5 çıpalı yat limanı işletme belgesi

D-Marin Didim'e 5 çıpalı yat limanı işletme belgesi

Doğuş Grubu’na bağlı olarak D-Marin Marinalar Grubu içinde faaliyet gösteren D-Marin Didim, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından verilen 5 Çıpalı...

D-Marin Didim'e 5 çıpalı yat limanı işletme belgesiDoğuş Grubu’na bağlı olarak D-Marin Marinalar Grubu içinde faaliyet gösteren D-Marin Didim, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından verilen 5 Çıpalı Yat Limanı İşletme Belgesi’ni almaya hak kazanan ilk Türk marinası oldu.

2009 yılında D-Marin Marinalar Grubu bünyesinde hizmete giren D-Marin Didim; T.C.  Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 5 Çıpalı Yat Limanı İşletme Belgesi’ne layık görülen ilk marina oldu. Yat kulübü, SPA, beach club, restoran ve cafe, fitness center, yüzme havuzu, helikopter pisti, tenis kortu gibi ayrıcalıklı tesisleriyle 5 çıpa almaya hak kazanan D-Marin Didim; 70 m’ye kadar 576 yat bağlama ve 600 yatlık kara park kapasitesi, tecrübeli ekibi ve sunduğu hizmet kalitesiyle Akdeniz’in en kapsamlı yat bakım, onarım ve kışlama merkezi olarak hizmet veriyor.

D-Marin Didim, önceki yıllarda da Uluslararası Yat Limanları Birliği (THYA) tarafından da 5 altın çıpa ile ödüllendirilmişti. D-Marin Göcek ve D-Marin Turgutreis ise daha önce THYA tarafından verilen ödüllerini, geçtiğimiz günlerde 3 yıl süre ile yenilemeye hak kazandılar. Bugüne kadar, THYA tarafından D-Marin Marinalar portföyünde bulunan beş marinaya layık görülen 5 Altın Çıpa Ödülü, marinaların kalite ve hizmet standartları göz önünde bulunarak yapılan değerlendirmeler sonucu veriliyor.

Aldığı ve yinelediği 5 Altın Çıpa Ödülleri’yle hizmet kalitesini bir kez daha ortaya koyan D-Marin Marinalar Grubu; Yunanistan, Hırvatistan ve Türkiye’de yer alan 10 marinası ile sektörde bölgesel oyuncu olma hedefi doğrultusunda hızla ilerliyor.

 LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.