D-Marin Didim'e uluslararası ödül

D-Marin Didim'e uluslararası ödül

Doğu Akdeniz çanağı ve Adriyatik Denizi’nin en büyük uluslararası marina zincirine sahip olan D-Marin Marinalar Grubu bünyesinde faaliyet gösteren D-Marin...

D-Marin Didim'e uluslararası ödülDoğu Akdeniz çanağı ve Adriyatik Denizi’nin en büyük uluslararası marina zincirine sahip olan D-Marin Marinalar Grubu bünyesinde faaliyet gösteren D-Marin Didim, bir uluslararası ödüle daha layık görüldü.

D-Marin Didim, Uluslararası Yat Limanları Birliği’nin (TYHA) düzenlediği Yılın Marinası Yarışması’nda ‘En İyi Uluslararası Marina’ kategorisinde ikinciliğe layık görüldü.

Marina müşterilerinin oylarıyla belirlenen sonuçlar D-Marin Didim’in müşteri memnuniyetindeki başarısını ortaya koyarken; marinanın faaliyete geçtiği günden bu yana kazandığı uluslararası ödüllere de bir yenisini daha ekledi. Marinaların bağlama kapasiteleri ve doluluk oranlarının da dikkate alındığı ödüller Londra Boat Show’da açıklandı. D-Marin Didim, ikincilik ödülüne 22 marina arasından seçilerek layık görüldü.

Önceki yıllarda, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 5 Çıpalı Yat Limanı İşletme Belgesi ve Uluslararası Yat Limanları Birliği (TYHA) tarafından 5 Altın Çıpa ile ödüllendirilen D-Marin Didim; 70 m’ye kadar 580 yat bağlama ve 600 yatlık kara park kapasitesi, tecrübeli ekibi ve sunduğu hizmet kalitesiyle Akdeniz’in en kapsamlı yat bakım, onarım ve kışlama merkezi olarak hizmet veriyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.