D-Marin, Dünya Süper Yat Ödülleri’ne sponsor oldu

D-Marin, Dünya Süper Yat Ödülleri’ne sponsor oldu

D-Marin Marinalar Grubu, 04 Mayıs Cumartesi günü Çırağan Sarayı’nda düzenlenen törenle sahiplerini bulan ve yatçılık dünyasının Oskarları olarak...

D-Marin, Dünya Süper Yat Ödülleri’ne sponsor olduD-Marin Marinalar Grubu, 04 Mayıs Cumartesi günü Çırağan Sarayı’nda düzenlenen törenle sahiplerini bulan ve yatçılık dünyasının Oskarları olarak kabul edilen ‘World Superyacht Awards’a (8. Dünya Süper Yat Ödülleri) sponsor oldu.

Çırağan Sarayı’nın ev sahipliği yaptığı 8. Dünya Süper Yat Ödülleri, 4 Mayıs Cumartesi gecesi düzenlenen görkemli törenle sahiplerini buldu. D-Marin Marinalar Grubu’nun gümüş kategoride sponsor olduğu törende, D-Marin Marinalar Grubu CEO’su Matthew Bate, ’39 m+ Yelkenli Tekne” kategorisinde ödül alan, Rainbow isimli 39,95 m J sınıfı süper yata ödülünü takdim etti. D-Marin Marinalar Grubu ayrıca, 4 Mayıs Cumartesi 15.00-16.30 saatleri arasında Çırağan Kempinski Palm Court’ta misafirlere geleneksel Türk lezzetlerinin çay eşliğinde sunulduğu ‘Türk Çayı’ daveti düzenledi.

Dünya süper yat endüstrisinin en prestijli medya grubu olarak kabul edilen İngiliz Boat International Media tarafından düzenlenen Dünya Süper Yat Ödülleri’nin gala gecesinin sunuculuğunu, İngiltere’nin tanınan televizyon haberleri sunucusu Natasha Kaplinsky üstlendi. Süper yat sahipleri ve uluslararası süper yat sektörünün ileri gelen şirketlerinden oluşan yaklaşık 600 özel davetlinin katıldığı gecede, kazananlar Neptün Heykeli ile ödüllendirildi. Galada, Baccarat tarafından özel olarak tasarlanan 17 Neptün Ödülü ve 3 adet Jüri Özel Ödülü sahiplerine takdim edildi.

Endüstrinin en önemli ödüllerinden biri sayılan Dünya Süper Yat Ödülleri, bağımsız bir jüri tarafından, o yıl içinde üretilen yatların çeşitli kategorilerde değerlendirilmesi sonucu veriliyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.