"Deniz, İstanbul ve Biz" ödülleri

"Deniz, İstanbul ve Biz" ödülleri

Denizcilik Müsteşarlığı İstanbul Bölge Müdürlüğü ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile yapılan ?Deniz, İstanbul ve Biz?...

Denizcilik Müsteşarlığı İstanbul Bölge Müdürlüğü ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile yapılan ?Deniz, İstanbul ve Biz? yarışmanın ödül töreni İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız?ın katılımıyla gerçekleştirilecek.

Denizcilik Müsteşarlığı İstanbul Bölge Müdürlüğü ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile deniz ve denizcilik konularını ele alan ?Deniz, İstanbul ve Biz? isimli kompozisyon, şiir ve resim yarışması İstanbul ili dahilindeki ilköğretim okullarına yönelik olarak 2008 yılında düzenlendi. Her dalda 1., 2., 3. ve mansiyon 1., 2., ve 3.?lerin seçildiği yarışmada Jüri İl Özel ödülü ile birlikte on dokuz öğrenci ödüle layık görüldü. Öğrencilerle bir araya gelinecek ödül töreni İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız?ın katılımlarıyla gerçekleştirilecek. Ödül töreni, 4 Mart 2010 tarihinde saat 16.30'da Denizcilik Müsteşarlığı İstanbul Bölge Müdürlüğü'nde yapılacak.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.