Denizcilik kursu 19-23 martta

Denizcilik kursu 19-23 martta

Lloyd's Maritime Academy (Lloyd's Denizcilik Akademisi) 19 ? 23 Mart 2007 tarihleri arasında Londra?da ?Gemi Finansmanı İlkbahar Okulu? adı altında 5 günlük...

Lloyd's Maritime Academy (Lloyd's Denizcilik Akademisi) 19 ? 23 Mart 2007 tarihleri arasında Londra?da ?Gemi Finansmanı İlkbahar Okulu? adı altında 5 günlük bir kurs düzenliyor. Kursun amacı, katılımcılara denizcilik ve deniz finansmanı konusunda bilgi vermek.

Kurs süresince bir çok sektör temsilcisi deneyimlerini katılımcılarla paylaşacak ve onların sorularını yanıtlayacak. Ayrıca ?case study?lerle kursiyerlere gerçek hayatta karşılaşabilecekleri olaylar karşısında deneyim kazanmaları sağlanacak.

Kursun ana başlıkları ise şöyle: Denizcilik finansmanı, Legal altyapılar, piyasa ekonomisine kuşbakışı, Gemiler, gemi brokerlerinin rolleri,. Beşinci gün ayrıca proje tanıtımları yapılacak.

 

Kurs başkanı Peter Stowell, her gün denizcilik sektörü ile ilgili yeni bilgiler öğrendiğini söyleyerek, ?Sektörümüzle ilgili en güzel şey, kaç yaşında olduğunuzun ya da ne zamandır bu sektörde olduğunuzun önemli olmaması. Çünkü sektör asla olduğu yerde durmuyor? diyor.
LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.