DHL Supply Chain portföyü büyüyor

DHL Supply Chain portföyü büyüyor

Müşterilerinin uzmanlık alanına odaklanması için lojistik süreçlerini geliştirerek katma değer sağlamayı hedefleyen DHL Supply Chain, bu nedenle sektörün...

Müşterilerinin uzmanlık alanına odaklanması için lojistik süreçlerini geliştirerek katma değer sağlamayı hedefleyen DHL Supply Chain, bu nedenle sektörün lider grubu Vaillant’ ve DemirDöküm’ün de tercihi oldu. Vaillant ve DemirDöküm, lojistikte depolama ve dağıtım hizmetleri gibi stratejik önemdeki lojistik faaliyetleri için DHLSupply Chain’in tecrübesinden yararlanmaya başladı.

Vaillant ve DemirDöküm’e  stok ve iade yönetimi ve katma değerli hizmetler gibi konularda da hizmetler sunan DHL Supply Chain, yapılan iyileştirmeler sonucu Vaillant ve DemirDöküm bayilerinin bekleme sürelerini ortadan kaldırırken, sevkiyatların online takibini sağlıyor

Türkiye’de halen teknoloji, perakende, otomotiv ve sağlık gibi yedi lider sektörde faaliyet gösteren müşterilerine lojistik çözümler sunan DHL Supply Chain ise Vaillant ve DemirDöküm işbirliği ile hizmet verdiği sektörler arasına sanayi ve üretim sektörünüde ekledi.

İş süreçlerinde ‘baştan sona çözüm ortağı’ anlayışını benimseyen DHL Supply Chain, Vaillant ve DemirDöküm için depolama hizmetlerini Gebze’deki lojistik kampüsünden sağlayacak.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.