DHL Supply Chain Türkiye'ye, ‘’Great Place To Work” Ödülü

DHL Supply Chain Türkiye'ye, ‘’Great Place To Work” Ödülü

DHL Supply Chain Türkiye kurum kültürü ve çalışan deneyimi üzerine çalışmalar yürüten Great Place To Work Enstitüsü tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda 'Great Place to Work' sertifikası almaya hak kazandı.

DPDHL Group bünyesinde dünyanın önde gelen tedarik zinciri ve lojistik hizmetleri sağlayıcısı olarak yer alan DHL Supply Chain Türkiye, sunduğu harika çalışma ortamı sayesinde Great Place to Work® Enstitüsü’nün yüksek güven kültürüne sahip olma sertifikasına layık görüldü.

Great Place to Work Enstitüsü’nün, dünya çapında 100 milyonu aşkın çalışan bağlılığı anketinden derlenen verilerle desteklediği çalışma ile takım ruhu, saygı, güvenilirlik ve aidiyet gibi şirket kültürünü ölçümleyen soruların yer aldığı ankete yüksek sayıda katılım sağlandı.

dhl-supply-chain-t-rkiye-genel-m-d-r-buket-cox.jpgSahip olduğu mutlu çalışan deneyimi sayesinde bu ödülü almaya hak kazanan DHL Supply Chain Türkiye Genel Müdürü Buket Cox şunları söyledi ‘Layık görüldüğümüz Great Place to Work sertifikası hem kendi hem de çalışma arkadaşlarım adına gurur verici. Şirketimizin bir parçası olan her bir çalışma arkadaşım bu başarının gerçekleşmesinde kritik bir rol oynamıştır. Bu sertifika ayrıca çalışanlarımızın mutluluğunun ve memnuniyetinin bizler için de en güzel göstergesidir. Vizyonumuz ve kurum kültürümüz sayesinde insanı her zaman odak noktamıza almaya devam edeceğiz.’’

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.