DHO öğrencileri Anıtkabir'de

DHO öğrencileri Anıtkabir'de

Deniz Harp Okulu Komutanlığı üçüncü sınıf  öğrencileri, yeni eğitim-öğretim yılı askeri birlik tanıma ve kültür  gezisi kapsamında...

Deniz Harp Okulu Komutanlığı üçüncü sınıf  öğrencileri, yeni eğitim-öğretim yılı askeri birlik tanıma ve kültür  gezisi kapsamında Anıtkabir'i ziyaret etti.

Deniz Kurmay Yarbay Burçin Arda'nın himayesindeki öğrenci grubu,  Atatürk'ün mozolesine çelenk koyarak, Büyük Önder'in manevi huzurunda  saygı duruşunda bulundu.

Kurmay Yarbay Arda, daha sonra Anıtkabir Özel Defteri'ne şunları yazdı: "20. Yüzyılın yetiştirdiği en büyük siyasi ve askeri deha, Türk  Milleti'nin aşığı, insanlığın kıvanç kaynağı Büyük Atatürk...

Bir milletin başarılı olması için gereken milli irade ve tarihinden  gelen güçle, gösterdiğin ışıklı yolda, yarının deniz subayları olan  huzurundaki 198 Deniz Harbiyelisiyle durmadan ve kararlı bir şekilde  yürüyeceğiz. Ülkemize ve milletimize uzanan eller karşılarında daima  bizleri bulacaktır.

236. Dönem Deniz Harbiyelileri olarak taşıdığımız ve yürekten  inandığımız temel güç kaynağımız, tüm güçlüklere karşı Kurtuluş  Savaşı'nı başlattığın o yüksek ruh olacaktır. Huzur içinde yat."

LOJİPORT

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.