Dinçer Lojistik DEMODAY 2023 başlıyor

Dinçer Lojistik DEMODAY 2023 başlıyor

Başvuranların toplam 325 bin TL ödül, sektör profesyonelleri ve mentorlar ile çalışma, iş bağlantıları ve yatırım fırsatı yakalayacağı etkinliğin başvuruları başladı. Bu sene ilk kez 20 Aralık Çarşamba günü yüz yüze düzenlenecek

Bu sene 20. Yılını kutlayan Dinçer Lojistik müşterilerine hızlı tüketim ürünleri, tehlikeli madde lojistiği, kimya, tekstil, madeni yağ, otomotiv yedek parça ve gıda gibi birçok alanda hizmet sunuyor. Özellikle lojistik sektörüne yönelik geliştirdiği teknolojilerle ön plana çıkan Dinçer Lojistik, geçtiğimiz yıllarda düzenlediği demoday ve hackathonlar’la, bini aşkın girişimciye temas etmiş Optiyol ve Octovan gibi demoday’e katılan startup’lara yatırım yapmıştı. Başvuruların 15 Aralık tarihine kadar https://demoday.dincerlojistik.com/ adresinden yapılabileceği Dinçer Lojistik Demoday; lojistik-tedarik zinciri ve perakende süreçleri temelinde yapay zeka, robotik, mobilite, iş zekası ve blockchain teknolojileri gibi pek çok alanda faaliyet gösteren start-up’lar için önemli bir fırsat sunacak. Birincinin 150 bin TL, ikincinin 100 bin TL ve üçüncünün 75 bin TL ödül kazanacağı etkinlik, bu sene ilk defa Ataşehir DasDas sahnede yüz yüze düzenlenecek.

“Geleceğe Yön vermek İsteyen Girişimleri Davet Ediyoruz”

Geçen yıl 100’ü aşkın girişimin başvurduğu, 12 startup’ın ise finalde yarıştığı Demoday’e gösterilen ilgiden oldukça memnun olduğunu dile getiren Dinçer Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Dinçer, “ İki yıldır düzenlediğimiz Dinçer Lojistik Demoday’in bu sene üçüncü dönemini başlatıyoruz. Geride bıraktığımız yıllara bakarsak giderek artan bir ilgiden söz edebiliriz. Biz bu etkinlikle, sektörde yenilik yaratan, bir soruna çözüm üreten ya da parlak fikre sahip girişimlere kendilerini gösterme şansı sunuyoruz. Daha önce etkinliğimize katılan tüm startup’larla ilişkimizi sürdürüyor, kalıcılı ilişkiler kurmaya gayret ediyoruz. Girişimcileri ve girişimci adaylarını, iş fikirleriyle ve yenilikçi çözümleriyle birlikte sektörün geleceğine yön vermeye çağırıyoruz. Özellikle ana iş kolumuz lojistik ve tedarik zincirinin tamamını kapsayacak şekilde robotik, mobilite, yapay zeka, blockchain, iş zekası, endüstri 4.0 alanlarında yenilikçi çözümler sunan Startup’ları etkinliğimize davet ediyoruz” dedi.

juri.pngAlanında Uzman Jüri Girişimleri Oylayacak

20 Aralık tarihinde düzenlenecek etkinlikte yarışacak projeleri Dinçer Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Dinçer, Dinçer Lojistik CTO’su Murat Şencan, Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Danışmanı Hakan Kırımlı, Koç Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Metin Türkay, Strateji ve İş Geliştirme Danışmanı Arda Berkay Çağın, Webrazzi Kurucusu ve CEO’su Arda Kutsal, Halk Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Zafer Mustafaoğlu, P&G Satın Alma Direktörü Filiz Mahir ve Fazla CEO’su Olcay Silahlı değerlendirecek.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.