Dinçer Lojistik Hackathon Başlıyor

Dinçer Lojistik Hackathon Başlıyor

Üniversite öğrencileri, genç girişimciler ve yazılımcılara yönelik olarak düzenlediği Dinçer Lojistik Hackathon başlıyor. Toplam 100 bin TL ödüllü yarışma için son başvuru tarihi 5 Mayıs olarak açıklandı.

Sektöre, topluma, ekonomiye ve çevreye değer katma misyonuyla faaliyetlerini sürdüren Dinçer Lojistik’in düzenlediği Dinçer Lojistik Hackathon başlıyor. Lojistik sektörünün geleceğini belirleyecek yeni akıllı teknolojilerin geliştirilmesi amacıyla üniversite öğrencileri, genç girişimciler ve yazılımcılara yönelik olarak düzenlenen Hackathon’a 5 Mayıs’a kadar

https://hackathon.dincerlojistik.com/ adresinden başvuru yapılabilecek.

Dinçer Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Dinçer, rekabet edebilir, sürdürülebilir ve verimli lojistik süreçlerin teknolojiyle mümkün olduğunu belirterek “Dinçer Lojistik olarak, sektörün geleceğinin yeni nesil teknoloji anlayışıyla kurgulanacağına inanıyor ve bu kapsamda genç yetenekleri destekliyoruz. Üniversite öğrencileri, genç girişimciler ve yazılımcılardan oluşan güçlü bir topluluğun temellerini atarken yeni akıllı lojistik trendlerini ve sektörün geleceğini belirleyecek teknolojileri yakalamayı hedefliyoruz. Özellikle ana iş kolumuz olan lojistik, tedarik zinciri, perakende sektörlerinin tamamını kapsayacak şekilde robotik, mobilite, yapay zeka, blockchain, iş zekası, endüstri 4.0 alanlarında yenilikçi çözümler sunan genç girişimcilere desteğimizi önümüzdeki dönemde de sürdüreceğiz” dedi.

7 ayrı kategoride yarışacaklar

Katılımcıların, lojistik sektöründeki iş akışıyla ilgili sorunlara çözüm bulmalarını ve Dinçer Lojistik tarafından hayata geçirilecek yeni fikirler üretmelerini teşvik etmek amacıyla düzenlenen Dinçer Lojistik Hackathon, 48 saatlik bir kodlama yarışması olarak kurgulandı. Hackathon’a takım halinde veya bireysel olarak başvuruda bulunabilecek olan 18 yaş üzeri katılımcılar, ‘Müşteri Memnuniyeti’, ‘Operasyonel Verimlilik ve Efektif İnsan Kaynağı Planlama’, ‘İade Lojistiği’, ‘Kurye Operasyonları’, ‘Lojistikte Sürdürülebilirlik’, ‘Blockchain ve Yeni Teknolojiler’ ile ‘Metaverse ve NFT” olmak üzere 7 ayrı kategoride yarışacak.

mustafa-dincer.jpg48 saatlik maraton

Dinçer Lojistik Hackathon’da 5 Mayıs’ta sona erecek başvuruların ardından 9 Mayıs’ta ön elemeler yapılacak. 13 Mayıs’ta başlayacak ve 14 Mayıs’ı da kapsayacak olan 48 saatlik online bir maratonun ardından katılımcılar, 16 Mayıs’ta sunum için bir araya gelecek, Hackathon Demoday’de iş fikirlerini sunacak. Aynı gün Dinçer Lojistik Hackathon ödül töreni de yapılacak.

Dinçer Lojistik Hackathon’unda dereceye girenleri toplam 60 bin liralık para ödülünün yanı sıra telefon ve tablet ödülleri bekliyor. Birincinin 30 bin lira ile birlikte bir akıllı telefon ve tablet kazanacağı yarışmada, ikinci 20 bin lira ile bir akıllı telefon, üçüncü ise 10 bin lira ile bir tablet ile ödüllendirilecek. Jüri özel ödülü alan katılımcıların ise birer tablet ile ödüllendirileceği Hackathon’da dereceye girenler aynı zamanda Dinçer Lojistik’in Ar-Ge ve iş süreçlerini yerinde gözlemleme, iş fikirlerini Dinçer Lojistik profesyonelleriyle birlikte hayata geçirme fırsatı bulacak.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.