DKV mobil uygulamadan temassız yakıt alım dönemi

DKV mobil uygulamadan temassız yakıt alım dönemi

DKV Euro Service, APP&GO mobil uygulaması ile temassız yakıt alım dönemini başlattı. Sürücülerin istasyonda aldıkları yakıtı mobil uygulama üzerinden temassız ödemelerini sağlayan teknoloji, hem zamandan kazandırıyor, hem de virüsün yayılmasını engelliyor

Mobilite hizmetleri sunan DKV Mobilite, DKV APP&Go uygulamasını tanıttı. Bu uygulama sayesinde sürücüler benzin istasyonundan aldıkları yakıtın parasını cep telefonlarıyla temassız olarak ödeyebiliyor ve kasa kuyruğunda beklemek zorunda kalmıyorlar. Uygulama ile zamandan tasarruf sağlandığı gibi istasyonda fiziksel temas asgari düzeye indiriliyor.

Temassız ödeme kolaylığı

DKV Mobilite CEO’su Marco van Kalleveen, "İş ortağımız PACE ile birlikte çok kısa bir süre içinde böyle bir mobil çözüm geliştirmekten gurur duyuyoruz. Bu uygulama zamandan tasarruf sağladığı gibi virüsün yayılması riskini de azaltıyor” şeklinde konuştu.

PACE Telematik Genel Müdürü Dr. Martin Kern ise, "Bu platform bütün akaryakıt şirketlerine, POS sistemi tedarikçilerine, orijinal malzeme üreticilerine açıktır ve Avrupa’da akaryakıt endüstrisinin dijitalleşme sürecinin merkezindeki teknoloji olma yolunda ilerlemektedir” dedi.

Eylül 2020’den bu yana DKV’nin PACE’de azınlık hissesi bulunuyor. Uygulama PACE'in Bağlantılı Yakıt Alma platformuna dayalı olarak çalışıyor.

App&Go şu anda 500’den fazla istasyonda kullanılabiliyor. Orta vade içinde DKV arz zincirinde yer alan 63.000 istasyonun tamamının sisteme katılması sağlanacak.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.