DOD, ikinci el araç kiralama hizmetine başladı

DOD, ikinci el araç kiralama hizmetine başladı

vdf filo işbirliğiyle hayata geçirilen yeni hizmette DOD stoklarında yer alan seçili araçlar, DOD.com.tr, DOD Mobil üzerinden veya satış noktalarından kiralama opsiyonuyla sunuluyor.

Araç ihtiyacını kiralama opsiyonu ve avantajlı fiyatlarla karşılamak isteyen tüketiciler, DOD ve vdf filo iş birliğinde yeni bir fırsattan yararlanabiliyorlar.

DOD stoklarında yer alan tüm marka ve modellerdeki seçili ikinci el araçlar için DOD.com.tr ve DOD Mobil üzerinden kiralama talebi iletilebiliyor.

Kiralama dönemleri 6, 9 ve 12 ay

Hizmet kapsamında, satın alma fiyatının yanında kiralama fiyatının da gösterildiği seçili araçlar en uygun kiralama alternatifi, fiyat, süre ve km sınırı bilgileri ile listeleniyor.

Arzu eden müşteriler DOD dijital platformlarından kiralama seçeneğini tıklayarak veya DOD showroomlarında talep formu ile talebini oluşturuyor. Ardından vdf filo ekibi müşteriyle iletişime geçerek, araç ve kiralama süreci ile ilgili detaylı bilgileri paylaşıyor. İlgili belgelerin temini ve sözleşmenin tamamlanması ile birlikte araç müşteriye teslim ediliyor.

Farklı kondisyon ve bütçe alternatifleri ile sorunsuz bir kiralama yapmak isteyen müşteriler için fırsat olan uygulamada, kiralanan araç için ücretsiz adrese teslim hizmeti, kira süresi boyunca yalnızca Yetkili Servislerde bakım ve hasar onarım işlemleri yanı sıra, yedek araç hizmeti, kasko, trafik sigortası ve MTV ödemeleri ile HGS yönetim hizmetleri de sunulmaktadır.

6, 9, 12 ay süreli kiralamaları kapsayan uygulamada, tüm kira dönemleri için kontrat bitiş süresinden 3 ay öncesinde herhangi bir yaptırım uygulanmaksızın iade seçeneği de bulunuyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.