Doğan Trend Otomobilite, yeni showroom Konseptiyle İzmir'de

Doğan Trend Otomobilite, yeni showroom Konseptiyle İzmir'de

Doğan Trend Otomotiv Grubu, mobilite kavramıyla dönüşen sektörün öncülerinden olmayı sürdürüyor. Grup, yeni konsepti ‘Otomobilite’ ile otomotiv ve mobiliteyi aynı çatı altında buluşturuyor.

Doğan Holding çatısı altında faaliyet gösteren Doğan Trend Otomotiv, Türkiye otomotiv sektöründe distribütörlüğünü yaptığı markalar ile elde ettiği güçlü konumunu yepyeni konsepti ‘Otomobilite’ ile güçlendirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz dönemde İstanbul’da iki merkezini bu konsept altında yenileyen ve esnekliğin, rahatlığın ve keyfin adresi haline getiren Doğan Trend Otomotiv, ‘Otomobilite’ konseptli üçüncü showroomunu İzmir’de hayata geçiriyor. Suzuki, MG, Vespa, Piaggio, Aprilia, Moto Guzzi, Kymco, Suzuki motosiklet, Silence, BİMAS, Okai markalarının yanı sıra ikinci elde Suvmarket ve Scootermarket gibi markaları ile büyümeye devam eden Doğan Trend Otomotiv grubu, otomotiv ve mobiliteyi bir araya getirdiği ‘Otomobilite’ konseptindeki İzmir showroomunun açılışını gerçekleştirdi.

“Otomotiv ile mobilite iç içe geçiyor”

Açılış töreninde konuşma yaparak otomotiv dünyasının hızla mobiliteye evrildiğinin vurgusunu yapan Doğan Trend Otomotiv CEO’su Kağan Dağtekin, “Otomotiv değişiyor mobilite ile iç içe geçiyor. Şu anda içerisinde bulunduğumuz dönemde bunu çok daha iyi görüyoruz. Artık yalnızca otomotiv firması olarak kalan markalar trendleri yakalayamıyor. Biz de Doğan Trend Otomotiv olarak her zaman geleceğin trendlerini bugünden yakalama hedefiyle adımlarımızı atıyoruz. Bu doğrultuda otomotiv ve mobiliteyi bir araya getiren yeni konseptimiz ‘Otomobilite’ ile showroomlarımızı çok daha rahat, çok daha konforlu, çok daha çeşitli ve geleceğe yönelik olarak tasarlıyoruz” dedi.

İzmir 3. ‘Otomobilite’ merkezi oldu

Bu yeni konsepti geniş ürün gamı ile beslediklerini vurgulayan Dağtekin, “Otomobil, motosiklet, scooter, elektrikli mobilite çözümleri ve elektrikli otomobiller gibi birçok farklı markadan farklı ürünümüzü aynı çatı altında müşterilerimize çok yalın ve yenilikçi bir anlayışla sunmayı başarıyoruz. İlk olarak İstanbul’daki iki merkezimizi bu konsept ile oluşturduk ve olumlu geri dönüşler aldık. İstanbul dışında ‘Otomobilite’ konseptine sahip olan ilk merkezimizi ise İzmir’de hayata geçiriyoruz. Bu yeni konseptin açılışını yapmaktan büyük heyecan duyuyoruz. İzmirli otomobil ve mobilite tutkunlarının da aynı heyecanı paylaşacağından eminim” açıklamalarını yaptı.

“Büyümeyi yeni merkezlerle sürdüreceğiz”

Doğan Trend Otomotiv Perakende Operasyonları, Araç Kiralama ve Suvmarket Genel Müdür Yardımcısı Uğur Sakarya ise, “Grubun perakende şirketi Otomobilite büyümeye devam ediyor. İstanbul’daki şubelerimizden sonra ilk şubemizi İzmir’de açtık. İzmir’de otomobilin kalbi Gaziemir’de 4 katlı showroomumuzda Suzuki ve MG otomobillerin yanında, Vespa, Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio, Kymco, Silence ve Suzuki motosiklet modellerini değerli İzmirlilerle buluşturuyoruz. Aynı zamanda SUV ve Scooter ikinci el showroomlarımızla müşterilere bir plazada bulabilecekleri tüm mobilite alternatiflerini sunmuş oluyoruz. Büyüme stratejimiz paralelindeönümüzdeki ay içinde yeni bir şube açılışı daha yapacağımızı buradan duyurmak isterim. İzmir, köklü otomotiv geleneği ile, eğitimli ve yaşam standartları yüksek insanlarıyla; Urla, Çeşme, Kuşadası gibi popüler tatil beldeleriyle yatırım için İstanbul dışında ilk düşündüğümüz yer oldu. Burada olmaktan çok mutluyuz, markalarımız İzmirlilerden müthiş ilgi gördü. Doğan Trend Otomobilite önümüzdeki dönemde yeni yatırımlarla büyümeye devam edecek” şeklinde konuştu.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.