Doğuş Otomotiv, ağır vasıtada yeni bir işbirliği anlaşması imzaladı

Doğuş Otomotiv, ağır vasıtada yeni bir işbirliği anlaşması imzaladı

Anlaşma imzaladığı ABERG Service, Wielton grup markaları olan Wielton, Langendorf ve Fruehauf'un yarı römork ürünleri için orijinal yedek parça tedariki ve servis hizmetlerini sağlıyor.

Doğuş Otomotiv, ağır vasıta pazarındaki ürün ve hizmet yelpazesini genişletmek amacıyla ABERG Service ile distribütörlük anlaşması imzaladı. ABERG Service, Wielton grup markaları olan Wielton, Langendorf ve Fruehauf'un yarı römork ürünleri için orijinal yedek parça tedariki ve servis hizmetlerini sağlıyor.

Bu iş birliği sayesinde Doğuş Otomotiv, bu markalara ait yarı römork ürünlerinin Türkiye pazarında daha etkin bir şekilde dağıtımını ve servis hizmetlerini gerçekleştirebilecek. Bu anlaşma, Doğuş Otomotiv'in sektördeki konumunu güçlendirme ve müşterilerine daha geniş kapsamlı hizmetler sunma stratejisinin bir parçası olarak öne çıkıyor.

dogus-otomotiv-logo.jpg

wieltongroup-svg.pngGeçtiğimiz yıl imzalanan distribütörlük anlaşması kapsamında, Wielton markalı yarı römork ürünlerinin Türkiye'deki satış ve servis hizmetleri Doğuş Otomotiv tarafından yürütülecek. Bu distribütörlük, Wielton'un Türkiye pazarındaki varlığını güçlendirirken, hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyetini de en üst düzeye çıkarmak hedefleniyor.

ABERG Service ile yapılan iş birliği, müşterilerin yüksek kaliteli ve orijinal yedek parça ile servis hizmetlerine erişimini kolaylaştırarak, ağır vasıta kullanıcılarının operasyonel verimliliğini artırmayı amaçlıyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.