Dünya Offshore Şampiyonları Dubai'de

Dünya Offshore Şampiyonları Dubai'de

 Class 1 Dünya Offshore Şampiyonası'nın 8 yarıştan oluşan 2011 sezonu, 9-10 Aralık tarihlerinde Dubai Grand Prix yarışları ile sona erecek.Sezon...

 

Class 1 Dünya Offshore Şampiyonası'nın 8 yarıştan oluşan 2011 sezonu, 9-10 Aralık tarihlerinde Dubai Grand Prix yarışları ile sona erecek.

Sezon başından bu yana 13 takım ve 26 sporcunun mücadele ettiği şampiyona, nisan ayında Abu Dhabi'de başlamış, ardından Norveç ve İtalya'da devam etmişti. Birleşik Arap Emirlikleri adına yarışan ''Victory'' takımının 103 puanla liderliğini koruduğu Class 1'de tek Türk sporcu olarak start alan Uğur Işık ve takım arkadaşı Christian Zaborowski 91 numaralı ''Işıklar-Relekta'' teknesi ile genel klasmanda 6. sırada yer alıyor.

Final için tüm hazırlıklarını tamamlayan Uğur Işık, ''2011 sezonu yenilediğimiz teknemizi tanımak ve test etmek adına son derece iyi bir fırsat oldu. Beklenmedik sorunlara rağmen, şampiyonada iyi bir mücadele veriyoruz. Dubai'de son yarışta tüm sınırları zorlayacağız. Dünyanın en iddialı takımları ile aynı parkurda Türk bayrağını şampiyonluk mücadelesinde sallandırmak son derece önemli'' şeklinde konuştu.

Dubai'deki ilk yarış, Dubai Marine Club'da 4.95 kilometrelik parkurda 9 Aralık Cuma günü TSİ 15.00'te start alacak. 10 Aralık Cumartesi günü aynı saatte yapılacak ikinci yarışla Dubai Grand Prix'si tamamlanacak. Yarışmaların resmi antrenman ve sıralama turları her iki günde de 09.30-11.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.