Eker Süt'ün tercihi Isuzu NLR

Eker Süt'ün tercihi Isuzu NLR

Bursa’nın köklü firmalarından Geleneksel Lezzet’in adı Eker Süt filosunu Isuzu NLR ile güçlendirdi. Filoya katılan 20 araç, Eker Süt Ürünleri Gıda...

Bursa’nın köklü firmalarından Geleneksel Lezzet’in adı Eker Süt filosunu Isuzu NLR ile güçlendirdi. Filoya katılan 20 araç, Eker Süt Ürünleri Gıda Sanayi’ye ait Orhaneli Yolu üzerindeki üretim merkezinde gerçekleştirilen törenle teslim edildi.

Törene Eker Süt Ürünleri Gıda Sanayi Genel Müdürü Hamit Can, Isuzu Satış  ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay, Pazarlama Müdürü Efe Yazıcı ve Şentürksan Isuzu Plaza Müdürü Osman Çetin katıldı.

Törende konuşan Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay, Isuzu modellerinin uzun yıllar gıda sektörünün en çok tercih ettiği marka olduğunu belirterek, “Özellikle süt ve süt ürünleri ile gıda taşımacılığı Isuzu için çok önemli. Gıda sektöründe Bursa ve Türkiye genelinde önemli firmalardan biri olan Eker’in süt filo seçiminde 1985 yılından bu yana bizi tercih etmeleri de bizim için ayrı bir önem taşıyor” dedi.

Isuzu’nun şehir içi ve dışında farklı modellerle talepleri karşıladığını kaydeden Tamay, “NLR, NLR Long, NNR ve NNR Long olmak üzere 4 model aracımızla gıda sektörü taşımacılığında talepleri karşıladığımıza inanıyoruz. Araçlarımızın en önemli özellikleri dayanıklı, çevreci, ekonomik yakıt tüketimine sahip olması ve Türkiye genelinde 125 servis ağı ile servis güvencesidir” şeklinde konuştu.

Eker Süt Ürünleri Gıda Sanayi Genel Müdürü Hamit Can ise, ilk taşıma araçlarını Isuzu ile başladıklarını belirterek, “1985 yılında aldığımız ilk panelvan aracımızı 2007 yılına kadar sembolik olarak elimizde tuttuk. 2010 yılı öncesinde toplam 150 Isuzu aracını Eker bünyesine katmıştık. 2010 yılında ise 20 araç aldık, bu yılın  sonuna doğru büyüyen iş hacmimiz doğrultusunda filomuzu dahada büyüteceğiz. 2011 yılında faaliyete geçecek olan yeni yatırımlarımızla birlikte araç filomuzu daha da genişleteceğiz” dedi.


Konuşmaların ardından anahtar teslimi ve plaket töreni gerçekleştirildi.


Isuzu NNR

Isuzu NNR artık, çok daha şık. Tamamen yenilenmiş kabini, dış dizayn ile artık göze çok daha fazla hitap ediyor. En son teknolojinin kullanıldığı 150 beygirlik Euro 4 Commonrail Turbo Dizel Intercooler motoruyla, hem arzulanan çekiş günü sağlıyor, hemde çevreyi koruyor. Isuzu’nun üstün motor teknolojisinin göstergesi olan gelişmiş Commonrail teknolojisiyle artık yakıt tüketiminde de çok cimri.

NNR artık iki farklı şasi seçeneğiyle, tüketicinin her türlü yük ve hacim ihtiyacını karşılıyor. Isuzu NNR yüke dayanıklık yapısı ve çok daha uzun şasiyle, Türk tüketicisinin yeni gözdesi.

Isuzu NLR

Isuzu NLR, iki farklı şasi seçeneğiyle, artık tüketicinin her türlü hacim ihtiyacını karşılamaya yönelik yeniden tasarlandı. Turbo Intercooler teknolojisini yanı sıra gelişmiş Commonrail sistemi ile artık çok daha ekonomik ve 150 beygirlik motoruyla tüketicinin güç ve çekiş ihtiyacını en iyi şekilde karşılıyor. Bunun yanında Yeni Euro 4 emisyon standartlarına uygun motoruyla çok daha çevreci

Isuzu NLR’in alçak şasisi yükleme-boşaltmada büyük kolaylık sağlarken, üstün manevra kabilyeti sayesinde en dar sokaklarda bile kolayca hareket ediyor.

Son civatasına kadar yenilenmiş NLR, genişlemiş ve derinleşmiş kabiniyle artık çok daha bir ferah sürüş sağlarken, gelişmiş süspansiyon sistemi sürücü konforunu ön planda tutuyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.