Ekol Lojistik,Omega Ro’yu satın aldı

Ekol Lojistik,Omega Ro’yu satın aldı

Son olarak 100 adet Mercedes Benz Actros’u da bünyesine katan Ekol, filosundaki araç sayısını 2000’e yükselttiEkol Lojistik, yatırımlarını sürdürerek...

Son olarak 100 adet Mercedes Benz Actros’u da bünyesine katan Ekol, filosundaki araç sayısını 2000’e yükseltti

Ekol Lojistik, yatırımlarını sürdürerek büyüme hedeflerine doğru tam yol ilerliyor. Romanya lojistik sektörünün lider isimlerinden Omega Ro’nun tamamını satın alan Ekol Lojistik, Almanya’nın Worms ile İtalya’nın Trieste kentleri arasında uyguladığı blok tren hattını da genişletti. Ekol, bu hatta Worms’tan, Romanya’nın Arad şehrindeki Curtici Terminali’ne yapılan seferleri de ekledi. Bu operasyonla Ekol, tüm Avrupa ve Balkanlar’a uzanıyor. Filosundaki araç sayısını 2 bine çıkartan Ekol, 2012 yılında dorse ve çekici yatırımlarıyla da birlikte 18 milyon €  yatırım yapacağını açıkladı. 

Almanya İstanbul arası mesafede sefer başına ilave 1.250 km. karayolu tasarrufu yapılmasını sağlayan bu yeni hatla beraber, haftalık intermodal sefer sayısı 8’e yükselmiş oldu. Geçtiğimiz hafta Mercedes’ten 100 adet Actros araç alan Ekol, 2012 yılında Köstence-Pendik hattındaki UN Ro-Ro seferlerini de alternatifli olarak kullanmaya başlayacak ve bu sayede intermodal sefer sayısı 10’a yükselmiş olacak.  Ekol bu projesi için yeni filo yatırımı yaparak 50 adet çekici satın alacak.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.