Element Lojistik Marmara'da büyüyor…

Element Lojistik Marmara'da büyüyor…

Uluslararası lojistik hizmet sağlayıcısı olarak 2002 yılında İzmir’de kurulan Element Lojistik, faaliyetlerine başladığı günden itibaren havayolu, denizyolu, demiryolu ve proje taşımacılığı alanlarında entegre lojistik hizmeti veriyor.

sercan-demirkol.jpgMerkez ofisi İzmir’de yer alan firmanın İstanbul, İstanbul havalimanı, Bursa, Mersin, Gaziantep ve Gaziantep havalimanında şubeleri bulunuyor. İki yıl içerisinde Karayolu, Denizyolu ve Havayolu Taşımacılığı Hizmetleri cirolarını üç katına çıkarmayı hedeflediğini söyleyen Element Lojistik Marmara Bölge Direktörü Sercan Demirkol, “Bu hedefe ulaşmak için en büyük güvencemiz müşteri memnuniyetimiz..Dünyada yaşanan olumsuzluklara, zor şartlara rağmen, bütün müşterilerimizi destekliyor olacağız. Her gün değişen pazar şartlarında, müşterilerimize yine en uygun çözümleri üretme konusunda ekibimize güveniyoruz .Şirketimizde ETGB (Elektronik Ticaret Gümrük Beyannamesi) mevcut olup, Mikro ölçekte ihracat yapan ihracatçılarımızın gümrük beyanı maliyetleri azaltılarak ihracat yapmaları ve vergi iadesi almalarını da sağlıyoruz" diye konuştu.

element-lojistik-logo-003.jpg

Sercan Demirkol, şöyle devam etti: “Özellikle Karayolunda FTL & LTL Karayolu taşımacılığı hizmetimizle yaptığımız yüklemeleri, her hafta Almanya, Belçika, Hollanda ve Fransa'ya taşıyoruz. İlerleyen süreçte de İntermodal yatırımlara başlamayı hedefleyen Element Lojistik, sürdürülebilir vizyona hızlı adapte olabilecek güce sahiptir. Dünya limanlarındaki güçlü network ağımız sayesinde tüm destinasyonlarda özel istekler ve olası problemlere hızlı ve etkili çözümler sunmaktayız. Firmamız UTIKAD ve FIATA üyesi olmakla beraber IATA ve TIO belgelerine sahiptir. Aynı zamanda ISO 9001:2015 ve OHSAS 18001:2007 sertifikalarımız bulunmakta ve düzenli olarak yenilenmektedir.”

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum