Emek Un’un tercihi PAKCS kapaklı damper oldu

Emek Un’un tercihi PAKCS kapaklı damper oldu

Ankara’nın Polatlı bölgesinde faaliyetlerine başlayan Emek Un, İzmir Kemalpaşa’daki tesislerinde kapaklı damper üretimi yapan, kaliteyi ve yol güvenliğini üst seviyede sunan TIRSAN şasi üzeri PAKCS Kapaklı Damper’i tercih etti.

2021 tarihinde, İzmir Kemalpaşa’da 8.000 metrekare kapalı, 3.000 metre açık olmak üzere toplam 11.000 metrekare alanda yüksek üretim kapasiteli tesisinde üretime başlayan PAKCS, TIRSAN şasi üzerine Kapaklı Damper üretiminde piyasa standartlarının üzerinde bir kalite ve dayanıklılık ile üretim yapmaya devam ediyor.

Emek Un sahibi Adil Çınar, teslimatta yapmış olduğu konuşmada, “Ankara’nın Polatlı bölgesinde kurulan Emek Un ve İrmik San. Tic. A.Ş., günlük 90 ton buğday işleme kapasitesi ile kurulmuştur. 2000’li yılların başlarında yenileme ve modernizasyon süreci başlamıştır. Fabrika makine ve ekipmanları yenilenmiş, buğday temizleme ve öğütme sürecinde bilgisayar kontrollü üretim teknolojisine geçilmiş, çağımızın gereklilikleri üretimin her aşamasında uygulanmaya başlamıştır. Yenileme sürecinin ardından fabrikamız günlük 280 ton buğday işleme kapasitesine ulaşmıştır. Taşımalarımızı kendimiz yapıyoruz. Bu güne kadar hep TIRSAN şasileri kullandık, TIRSAN şasi üzerine inşa edilen PAKCS markasını inceledik ve tam not verdik. PAKCS sektöre yeni standartlar getirmiş. Bizler de, üretimden dağıtıma en kaliteli hizmeti veren bir firma olarak en kaliteli ürünü tercih etmek istedik ve PAKCS markası bu ihtiyacımızı karşıladı.” dedi.

Teslimatı yapan PAKCS Kapaklı Damper satış direktörü Mehmet Demir, “Üretim aşamalarında son teknoloji kullandığımız PAKCS Damper yollara çıkmaya devam ediyor. Önümüzdeki günlerde adetli teslimatlarımız olacak. Markamızın sektöre yeni bir soluk getireceğine olan inancımız tamdır. Filosunda PAKCS markamızı tercih eden Emek Un ailesine hayırlı olsun.” diye konuştu.

pakcsteslimat2.jpg

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.