Ergünler Logistics, filosunu 100 F-MAX çekici ile güçlendirdi

Ergünler Logistics, filosunu 100 F-MAX çekici ile güçlendirdi

Ergünler Logistics, Türkiye'nin önde gelen lojistik firmalarından biri olarak 100 adet Ford marka F-MAX çekici satın alarak filosunu güçlendirdi. Bu yatırım, firmanın lojistik hizmetlerini daha hızlı, güvenli ve verimli hale getirmeyi hedefliyor.

faysal-ergun.jpgYönetim Kurulu Başkanı Faysal Ergün, "Yeni tırlarımızla birlikte, lojistik süreçlerimizi daha etkin ve sürdürülebilir hale getireceğiz" dedi. Ergünler Lojistik, teknolojik altyapısını sürekli yenileyerek müşteri memnuniyetini artırmayı amaçlıyor.

STK’LARLA İŞBİRLİĞİ

Firma, 6 Şubat Kahramanmaraş Depremi sonrası başlatılan Tek Yürek Türkiye, Omuz Omuza, Kocaeli Valiliği - AFAD, Fenerbahçe Spor Kulübü, Süleyman Demirel Üniversitesi ve diğer sivil toplum kuruluşları işbirliğinde toplamda 32 milyon TL değerinde maddi, ayni ve lojistik yardımı gerçekleştirdi. Ergünler Lojistik, yardım faaliyetlerine devam edeceğini belirtti.

TEŞEKKÜR-TAKDİR BELGELERİ

Bu katkıları nedeniyle Ergünler Lojistik, birçok kurum tarafından onurlandırıldı. Bunlar arasında Kocaeli Valiliği, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı ve yöneticileri, Hayat Holding, Koç Zer (Koç Topluluğu), TÜBİTAK ve Süleyman Demirel Üniversitesi'nden alınan teşekkür ve takdir belgeleri yer alıyor. Bu yeni yatırım, Ergünler Lojistik'in sektördeki rekabet gücünü artırmayı ve Türkiye'nin dört bir yanına en kaliteli hizmeti sunmayı sürdürüyor.

ergunler-lojistik-plaket.webpKAYNAK: KOCAELİ GAZETESİ

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.