Eurorepar Car Service 100’üncü Şubesini Trabzon’da Açtı

Eurorepar Car Service 100’üncü Şubesini Trabzon’da Açtı

100’üncü şubesini Best Garaj adı altında Trabzon’da açan Eurorepar Car Service, her marka ve modelden araca araç üreticisi markaların tavsiyelerine uygun bir şekilde hizmet veriyor.

mehmet-akin-2.jpgBakım işlemlerinin doğru zamanda ve doğru şekilde yapılmasına özen gösteren bir anlayışla faaliyet gösteren Eurorepar Car Service, tüm Türkiye genelinde hizmet vermek hedefine hızla ilerlerken, 100’üncü şubesini Trabzon’da hizmete sundu. Araç üreticisi markaların tavsiyelerine uygun bir şekilde hizmet veren Eurorepar Car Service’in 100’üncü şubesinin açılışına Stellantis Parça ve Servisler Genel Müdürü Mehmet Akın, Eurorepar Car Service Türkiye Bayi Geliştirme ve Operasyon Müdürü Sadık Sügün, Best Garaj ortakları Alper Kara ve Hasan Erdal Sevim ve eski Trabzonsporlu futbolcu İbrahima Yattara katıldı.

“Tüm Türkiye’ye hizmet verme hedefimize hızla ilerliyoruz”

Trabzon’daki açılışta konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan ve Eurorepar Car Service’in gelecek hedefleri hakkında konuşan Stellantis Parça ve Servisler Genel Müdürü Mehmet Akın, “100’üncü şubemizi Best Garaj olarak açıyoruz. Eurorepar Car Service bugün dünyada 28 ülkede ve 6 bine yakın noktada faaliyet göstermekte. Türkiye’de ise 50 ilde yer alıyoruz ve hedefimiz Eurorepar Car Service’i tüm Türkiye’ye yaymak. Hizmet teşkilatımıza dahil olduğu için Best Garaj ailesine teşekkür ediyoruz” dedi.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.