Evden eve nakliye sektörü üniversitelerin açılmasına hazır

Evden eve nakliye sektörü üniversitelerin açılmasına hazır

Göztepe Nakliyat ve Depolama A.Ş. CEO’su Ulaş Gümüşoğlu, “Olası yoğunlukta öğrenci ve ailelerin mağdur olmaması için, hizmet aldıkları nakliye şirketinin taşıma sigortası sunduğundan emin olunmalı” diye uyarıyor.

Yaz aylarına girdiğimiz bu günlerde kademeli normalleşme adımlarının birer birer artması bekleniyor. Vaka tablosunun olumlu seyri ise gözleri özellikle üniversitelerin 13 Eylül itibarıyla başlayacak 2021-2022 eğitim öğretim yılına çeviriyor. Üniversitelerde yüz yüze eğitim yapılması gündeme gelirken, ev değiştirmek veya taşınmak isteyen öğrencilerde artış yaşandığı görülüyor. Bu durumun nakliye sektöründe yaz ayları boyunca ciddi bir yoğunluğa neden olacağını söyleyen Göztepe Nakliyat ve Depolama A.Ş. kurucusu Ulaş Gümüşoğlu, “Beklenen yoğunlukta öğrenci ve ailelerin mağdur olmaması için hizmet aldıkları nakliye şirketinin taşıma sigortası sunduğundan emin olunmalı” uyarısında bulundu.

Alanında uzman yetkililerin birebir ilgi ve takibi gerekli

Evden eve eşya taşıma sürecinde uygulanması gereken prosedürlere de değinen Gümüşoğlu, “Günümüzde teknoloji her ne kadar hizmet aldığımız pek çok sektörü dönüştürse de nakliye, alanında uzman yetkililerin birebir ilgi ve takibini gerektiren bir süreçtir. Bu nedenle sadece telefon veya internet üzerinden randevu alarak süreci sağlıklı yönettiğini iddia eden yapılara itimat etmemek gerekir. Temelde izlenilmesi gereken prosedür, kişilerin şirketle iletişime geçmesini takiben yetkililerin adresi ziyaret ederek ekspertiz raporu hazırlamasıdır. Sonrasında belirlenen eşyalar demonte edilir ve ambalajlanarak araca yüklenir. Ardından yeni adrese taşınarak kişinin arzu ettiği gibi kurulur. Tüm bu süreçte olası hasarların sorumluğunu da evden eve nakliyat şirketi alır” dedi.

Amacımız, tüm evden eve nakliye operasyonlarına ortak kalite anlayışını entegre etmek

Sektörde 40 yılı aşkın tecrübeye sahip Göztepe Nakliyat olarak güven tahsisini daima ilk sıraya koyduklarını belirten Gümüşoğlu, “Ev taşıma hizmetleri, ticari ürün taşımadan farklı olarak daha fazla özen ve güven gerektirir. Şunu belirtmek gerekir ki evden eve eşya taşıma butik bir iştir, zira nakliye ekipleri evinizin her yerinde çalışır. Bu noktada da şirketin güvenilirliği kritik önem taşır. Göztepe Nakliyat olarak bizler de müşteri memnuniyetini daima birinci önceliğimiz olarak benimsiyor, kazançtan önce güven sağlamaya önem veriyoruz. Sunduğumuz taşıma sigortası kapsamında, yalnızca aracın yoldaki olası kazasıyla ilgili değil, personel hatasından kaynaklanan hasarların sorumluğunu da biz üstleniyoruz. Amacımız, müşteri memnuniyetini %95’in altına düşürmemek ve tüm nakliye operasyonlarına ortak kalite anlayışını entegre etmek” diye konuştu.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.