“Filoyu etkin yönetmek ve geniş insan kaynağı için Yunanistan’ı seçtik”

“Filoyu etkin yönetmek ve geniş insan kaynağı için Yunanistan’ı seçtik”

Ciner Ship Management İcra Kurulu Başkanı Vassilis Papakalodoukas, “Filomuzu daha etkin bir şekilde yönetebilmek için daha büyük bir insan kaynağı havuzuna erişmemiz gerekiyor. Yunanistan'da bu tür kaynaklar bol miktarda mevcut” dedi.

Filosunu Yunanistan'a taşıyan Türkiye'nin en büyük denizcilik şirketlerinden olan Ciner Denizcilik’ten konuya ilişkin ilk açıklama geldi.

Türk denizcilik devlerinden Ciner Denizcilik, hızla büyüyen dökme yük filosunun idaresini iyileştirmek amacıyla yönetim faaliyetlerini Atina'ya taşıdı.

Ciner Ship Management İcra Kurulu Başkanı Vassilis Papakalodoukas şirketin Atina'daki yeni ofisinde TradeWinds'e verdiği demeçte, “Filomuzun büyüklüğü iki katına çıktı ve değeri katlandı. Filomuzu daha etkin bir şekilde yönetebilmek için daha büyük bir insan kaynağı havuzuna erişmemiz gerekiyor. Yunanistan'da bu tür kaynaklar bol miktarda mevcut” dedi.

Ciner Atina'ya taşınarak Maria Angelicoussis, Nikolas Tsakos, Angeliki Frangou, Evangelos Marinakis ve George Economou gibi sektörün ağır topları tarafından paylaşılan insan kaynakları havuzundan yararlanmayı hedefliyor.

Ciner Denizcilik'in yeni finans müdürü Selçuk Yeşiltaş, Atina'daki yapılanmanın “daha nakliye odaklı ve finansal piyasalara daha net bir şekilde sunulacak” yeni bir kurumsal yapıyla birlikte geldiğini söyledi.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.